Головне

Кличко та Пітер провели відкрите тренування

09.10.2008 13:16 325 0
8 жовтня у Берліні відбулося відкрите тренування чемпіона WBC у надважкій вазі Семюеля Пітера і володаря почесного чемпіонського титулу за версією цієї організації Віталія Кличка, які 11 жовтня мають битися один з одним, повідомляє телеканал "Спорт".

З появою Пітера до залу увійшов брат почесного чемпіона Володимир Кличко (його участь в офіційній програмі заходу не значилася). Увага глядачів і журналістів перемкнулася з Пітера на Кличка-молодшого. Таким чином, Володимир відвернув увагу від суперника Віталія і створив сприятливу атмосферу для виходу старшого брата на ринг.

Український суперважковаговик вийшов у ринг під музику AС/DC. Деякий час танцював, потім запросив танцювати свого тренера Фріца Здунека. Потім були звичайна, не перенапружена робота: відтискання, вправи зі скакалкою і робота на "лапах".

Пітер проводив тренування зі своїм тренером Стейсі Маккінлі. Нігерієць працював дуже акцентовано, вкладаючись у кожен удар. Прагнучи завоювати симпатії німецьких глядачів, Пітер з'явився на рингу у формі збірної Німеччини з футболу.

Коментарі ()