Головне

Томпсон обіцяє відібрати у Кличка титул

09.05.2008 13:34 503 0
Обов'язковий претендент на титул WBO у надважкій вазі американець Тоні Томпсон заявив в інтерв'ю, що не боїться двобою з Володимиром Кличком і відзначив, що відтоді, коли він був його спарингом-партнером усе змінилося.

"Знаєте, з тієї пори вже багато води витекло, - підкреслив американський боксер. - У будь-якому випадку, я зі своєю командою буду детально визначати стратегію на цей бій. А те, що не мене вважають фаворитом майбутнього двобою - нехай вважають. Я таке вже проходив".

"Той двобій у мене залишив приємні спогади, - згадав бій проти Луана Краснічого Томпсон.  

"Ту знаменну вікторію я одержав на "Color Line Arena", де пройде мій бій з Володимиром, що приємно подвійно. Я поважаю Кличко - це сильний і досвідчений боєць. Але я його не боюся. На приводу у Володимира не піду. Обіцяю, що моя зустріч з ним буде зовсім не схожа на бій Кличка з росіянином Султаном Ібрагімовим. Повірте, 12 липня в Гамбурзі буде зовсім інший малюнок бою. Бій, після якого я відвезу чемпіонський пояс до себе додому, в Америку. Для мене двобій з Володимиром - величезний шанс, яким я збираюся скористатися. Я знаю, що мені потрібно уникати ураганного джеба українця, ударів лівою збоку і правою. У мене вже є рецепт, як можна протистояти Кличку в ринзі. І я зроблю усе для перемоги".

www.allboxing.ru

Коментарі ()