Головне

Суперліга. "Говерлі" та "Одесі" зараховано технічні поразки через борги

01.02.2014 14:41 367 0

"Говерлі" та "Одесі" зараховано технічні поразки в останніх матчах у Суперлізі.

Про це повідомляє офіційний сайт української баскетбольної Суперліги.

Керуючись рішенням Загальних зборів Засновників від 14.11.2013 р. (питання 4, п.16 Протоколу №44): "Якщо команда не сплатить заявочний внесок згідно встановленого розкладу, то команді зараховується поразка (рахунок 0-20, в класифікації 0 очок) у всіх матчах Чемпіонату і Кубка України, які слідують згідно затвердженого календаря, за порушеним терміном сплати внеску.

І ця санкція діє до моменту сплати клубом обов'язкового заявочного внеску", до клубів, які не сплатили обов'язковий заявочний внесок, застосовано штрафні санкції.

Результат матчу "Черкаські Мавпи" - БК "Одеса", що відбувся 30 січня, анулювати. Згідно з вище зазначеним рішенням команді "Черкаські Мавпи" зарахувати 2 очки, команді "Одеса" - 0 очок у турнірній таблиці. Стосовно одеситів санкція діятиме до сплати обов'язкового внеску.

Результат матчу № 115 БК "Донецьк" - Говерла", що відбувся 31 січня, анулювати. Команді БК "Донецьк" зарахувати 2 очки, команді "Говерла" - 0 очок у турнірній таблиці. Стосовно івано-франківського клубу санкція діятиме до сплати обов'язкового внеску.

Коментарі ()