Головне

Суперліга. "Хімік" переграє "Пульсар"

04.10.2008 23:35 188 0
"Хімік" з Южного впевнено розпочав новий сезон у Суперлізі. Сьогодні підопічні Дмитра Базилевського розібралися з гостями з Рівного. "Хімік" переграв "Пульсар" 98:81 та очолив турнірну таблицю після першого туру.

Матч між "Хіміком" та "Пульсаром" почався з впевнених атак гостей, більшу частину яких завершував сербський важкий форвард Далібор Дьяпа. У южненців найкращими були Бадер та Кольченко.

Перевага "Пульсара" після першої чверті 21:20 не мала продовження у другій десятихвилинці, так як "Хіміку" вдалося закрити Дьяпу. На велику перерву команди пішли із рахунком 47:43 на користь господарів.

Третя чверть стала ключовою в матчі. Южненці дуже вдало зіграли в нападі і не дозволили суперникові господарювати в своїй трисекундній зоні. От же на четверту чверть команди вийшли із рахунком 77:62 на користь "Хіміка", який повністю контролював перебіг подій на майданчику та довів свою перевагу до 21 пункту. Заключну чверть "Пульсар" також програв, а разом з нею і матч 98:81.

Найкращим у складі "Хіміка" були Джаріус Джексон - 15 очок, 3 підбираня і 3 передачі та Уйакін Кєллі - 11 очок, 6 передач, 2 перехоплення і 5 підбирань. У "Пульсара" найкращим гравцем у матчі був Далібор Дьяпа - 23 очки та 10 підбирань.

ukrbasket.net

Коментарі ()