Головне

У Києві презентували першу спортивну онлайн-бібліотеку Parimatch

15.08.2019 16:48 5251 0
У Києві презентували першу спортивну онлайн-бібліотеку Parimatch

Джерело - Parimatch.

14 серпня, у Champion Hall КВЦ "Парковий" пройшов вечір для любителів футболу, у рамках якого організатор вечірки ТМ Parimatch презентував безкоштовну онлайн-бібліотеку з тематичними книгами.

Бібліотека Parimatch — проект, який збере в одному місці найкращі книги на тему спорту в цілому і зокрема футболу. Усі вони доступні онлайн безкоштовно. Як меценат спорту №1 в Україні, Parimatch взяв на себе витрати щодо функціонування порталу та видання книг, аби забезпечити всім бажаючим вільний доступ до актуальної та цікавої інформації на спортивну тематику.

"Інформація — найдоступніша і при цьому найскладніша річ у сучасному світі. Джерел дуже багато, але знайти і відрізнити дійсно якісні непросто. Часто саме вони — платні. Онлайн-бібліотека Parimatch вирішує цю проблему, забезпечуючи всім бажаючим вільний доступ до цікавої інформації, яка простою та зрозумілою мовою говорить про роль спорту в нашому житті", — підкреслив представник ТМ Parimatch Вадим Місюра.

Наразі у бібліотеці Parimatch 4 книги, написані закордонними та українськими авторами:

● "Пеп. Конфіденціально" та "Еволюція Гвардіоли" Марті Перарнау;

● "Футбол по центру. Круифф, Пушкаш и прочие, изменившие игру" Бориса Таліновського і Артема Франкова;

● "Історія Ліги Чемпіонів" Артема Франкова.

Презентація останньої книги відбулася як раз на події 14 серпня. В "Історії Ліги Чемпіонів" Артем Франков розповів про цікаві подробиці матчів Кубка чемпіонів, а також про історію команд — учасниць і переможниць ЛЧ. Основою книги стали безпосередньо матчі Ліги, а також ексклюзивні українські та зарубіжні матеріали журналу "Футбол", головним редактором якого є автор.

До кінця року планується поповнити онлайн-бібліотеку книгами, присвяченими розвитку футболу в різних країнах Європи: "Футбол іде на північ", "Футбол іде на південь" та "Футбол живе на острові". Закривали вечір спільним переглядом прямого ефіру матчу суперкубку УЄФА із коментарями Олександра Гливинського Ліверпуль - Челсі.

Коментарі ()