Головне

ЧС-2014. Група C. Колумбія - Греція 3:0. Колумбійські "кавовари" легко захопили Елладу

14.06.2014 22:00 715 0
ЧС-2014. Група C. Колумбія - Греція 3:0. Колумбійські "кавовари" легко захопили Елладу

Збірна Колумбії вдало стартувала на чемпіонаті світу в Бразилії, здобувши впевнену перемогу над національною командою Греції. Серед сильних сторін команд фахівці відзначали хорошу атаку збірної Колумбії і надійний захист команди Греції, втім у цій зустрічі сильнішим виявився саме напад "кавоварів".

Підопічні Пекермана з перших хвилин матчу захопили ініціативу, яка вилилась у швидкий забитий м'яч. Вже на 5-й хвилині відзначитись у воротах Карнезіса вдалося Армеро: Куадрадо праворуч покотив м'яч у центр штрафного майданчика, саме там "снаряд" підхопив Пабло і влучним ударом поклав сферу у кут воріт грецької збірної.

Колумбійці ще хвилин 10 післяг голу на куражі володіли ініціативою, однак згодом відійшли назад, давши пограти грекам. Елліни, які у свою чергу звикли грати від оборони, були не готові до такого розвитку подій, і просто часом здавалося, що вони не знають як розпорядитися м'ячем. Багато метушні і непотрібних передач у центрі поля показували підопічні підопічні Сантуша, а до гострих моментів справа фактично не доходила.

Було декілька нагод у Самараса, непоганий, і певно найкращий момент мав Коне, однак його підступний удар в дев'ятку за дві хвилини до перерви парирував у феноменальному стрибку Оспіна. Колумбійці у свою чергу огризалися на контратаках, втім гостроти збоку "кавоварів" також особливо не відчувалось.

Греки активізувались у другому таймі, однак бажання Еллади відігратись колумбійська збірна дуже швидко остудила. На початку другої половини гри "кавовари" не дали супернику створити жодного гострого моменту.

На 50-й хвилині хлопці Пекермана мали нагоду подвоїти рахунок, але небезпечний удар Хамоса Родрігеса потягнув Карнезіз, втім через вісім хвилин рахунок на табло таки став 2:0 на користь збірної з Південної Америки. Після кутового у воротах греків відзначився Гутьєррес - слід зазначити вдалу скидку від Агілара, який виграв боротьбу в карному майданчику у Самараса.

Після пропущеного м'яча шанси греків зрівняти рахунок були мінімальними, але декілька гострих моментів елліни все ж створили. Найкращий момент скоротити відставання мав Гекас, однак після класної передачі Торосідіса Теофаніс з метрів семи поцілив у поперечку. Трохи згодом розпечатати ворота Оспіни міг Мітроглу, однак його потужний постріл з-за меж карного прийшовся у захисника, у підсумку м'яч просвестів біля стійки.

Греція і надалі багато тримала м'яч, однак до кінця гри був лише момент у Самараса - знову поруч зі стійкою пролетів "шкіряний". Коли вже стало все зрозуміло, греки розклеїлись і поплатилися за це третім пропущеним м'ячем на третій доданій хвилині - остаточний рахунок встановив Хамос Родрігес, який технічним ударом відправив м'яч у кут воріт Карнезіса. У підсумку 3:0 - заслужена і логічна перемога колумбійської збірної.

Коментарі ()