Головне

Другий день тренувального збору збірної України в Хабаровську

05.04.2008 17:08 189 0

Звістка про те, що збірна Японії на шляху до ЧМ-2008 на своїй території двічі в товариських матчах "пошарпала" хабаровський "Амур" (4:4, 2:1), дещо спантеличила українську делегацію, але при цьому мобілізувала сили хокеїстів на копітку роботу, яку вони виконували в другий день перебування на Далекому Сході.

Особливо попітніли в суботу наші голкіпери, яких по своїй спецпрограмі почав готувати тренер воротарів 51-річний Юрій Шундров. Метр воротарського цеху, що приєднався до збірної України на зборі у Хабаровську, так активно "розігрів" підопічних (за 30 хвилин до виходу на лід польових гравців), що Ігоря Карпенко, Вадима Селіверстова і Олександра Федорова було вельми проблематично пробити в контрольній двусторінці. Лише один гол в суботній спаринг-дуелі - заслужений комплімент на адресу кіперів.

Вечір 5 квітня хокеїсти збірної України провели разом в центрі далекосхідного міста, але не на екскурсії, а в затишному готелі "Хабаровськ", де базується дружина Владимира Голубовіча. У одному з залів готельного комплексу російський фахівець запропонував 26 гравцям нашої команди перше теоретичне заняття, після чого ті відправилися коротати час до "блакитних екранів", де відбувалася пряма трансляція матчу російської Суперліги Салават Юлаєв - Локомотив (2:0). Аж до півночі за місцевим часом українці в своїй більшості не спали і підтримували ярославців, в складі яких виступають кілька вихованців київського хокею (воротар Сергій Гайдученко, захисник Віталієм Анікеєнко і форвард Андрій Міхнов). На жаль для шанувальників "залізничників", українська підтримка земляків в Хабаровську ефекту не призвела...

ФХУ, фото Олега Івченко

Коментарі ()