Головне

Каштру: На матч з Маккабі поставлю найсильніший склад

Луїш Каштру прокоментував матч проти Маккабі
24.02.2021 21:29 3008 0
Каштру: На матч з Маккабі поставлю найсильніший склад

Головний тренер Шахтаря Луїш Каштру оцінив матч проти Маккабі.

Про це розповів сам футболіст.

"Чи дасте ви завтра відпочити завтра комусь із гравців основи, враховуючи, що в неділю вам грати з Зорею? У нас був місяць відпустки, потім - місяць підготовки до другої половини сезону. Гравці набирають свою найкращу форму в змаганнях. На даний момент у нас в цьому році дуже мало офіційних матчів за спиною. Гравці дуже свіжі після зборів, і навпаки зараз потребують постійних ігор.

У нас є 5 замін, тренер може провести ротацію. Уявіть, що я в трьох матчах поспіль знімаю з поля одного і того ж гравця на 70-й хвилині. Сумарно він проведе за ці три матчі на годину менше часу. На жаль, багато хто звертає увагу тільки на стартовий склад, але потрібно розуміти, скільки часу гравець проводить на полі.

Актуально: Шахтар Донецьк - Маккабі Тель-Авів: анонс і прогноз на матч Ліги Європи

Що стосується дуелі з Маккабі, то ми ще нічого не виграли. Багато хто може говорити, що ми вже пройшли, але в моїй голові ми ще нічого не зробили. Ми повинні виходити на кожну гру для того, щоб перемагати. Все моє життя в футболі навчило не радіти чомусь передчасно. Я завжди кажу гравцям, що потрібно бути уважним з самого початку і до самого кінця. На матч з Маккабі я поставлю найсильніший склад, як і на матч з Зорею.

Ми недавно робили аналіз крові шести гравцям, яких ми використовуємо найчастіше. І він показав, що гравці повністю відновлені. Я прийматиму свої рішення, а не слухати суспільство", - розповів Каштру.

Матч відбудеться у четвер, початок о 19:55.

Нагадаємо, Степаненко може пропустити матч проти Маккабі.

Коментарі ()