Головне

Тренер Тоттенгема зробив скандальні заяви щодо матчу Ліги чемпіонів із Ювентусом

09.03.2018 21:22 2322 0
 Ювентус був сильніше за межами футбольного поля, вважають у Тоттенгемі

У Ювентусі готові йти на все, навіть на роботу із суддями, щоб досягти результату. 

Таку заяву зробив головний тренер Тоттенгема, який поступився італійцям в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (1:2).

"З такої масштабної ситуації потрібно робити висновки. Якщо взяти просто статистику двох матчів, то Тоттенгем був набагато краще. Але в футболі потрібно не тільки зіграти краще, мати кращу статистику, нанести більше ударів і більше володіти м'ячем. Важливі маленькі деталі. Ювентус - фахівці, тому що у них є звичка перемагати і звичка тиснути на суддю", - заявив Почеттіно. 

"Їхній власник знаходився в тунелі до і після гри. Перед грою - Андреа Аньєллі (власник Юве - ред), після - Аньєллі і Беппе Маротта (виконавчий директор Ювентуса - ред). У перерві я бачив, як вони чинили тиск на арбітра. Я не кажу, що Деніел Леві (президент Тоттенгема - ред.) теж повинен там перебувати, а лише те, що Ювентус показав нам, як потрібно себе вести. У культурі цього клубу допомогу команді за всяку ціну. Це була відмінна можливість повчитися у них не тільки на полі, але і за його межами", - цитує керманича шпор Daily Mail.

Нагадаємо, Ювентус переміг Тоттенгем завдяки двом голам, забитим на 64 та 67 хвилинах виїзного матчу. До цього англійцям вдалося відкрити рахунок. При цьому у першому матчі команди розписали мирову 2:2. 

Після матчу у Ювентусі розповіли, за рахунок чого вдалося перемогти Тоттенгем

Нагадаємо, на Чемпіоні можна подивитися відео голів матчу Тоттенгем - Ювентус.

Коментарі ()