Головне

Микола Павлов заздрить зачісці 19-річного Шапаренка

24.12.2017 16:40 2648 0
Олександр Хацкевич

Колишній наставник Іллічівця Микола Павлов заздрить довгому волоссю гравця Динамо Миколи Шапаренка.

Про це сказав головний тренер киян Олександр Хацкевич у програмі Просто футбол на Просто Радіо, коментуючи гру молодих футболістів своєї команди.

"Шапаренко - він такий футболіст - вогонь. Він може з нічого створити момент як для себе, так і для партнерів. Спостерігаючи за ним у молодіжній команді, помітив, що він часто загравався і отримував дуже багато жовтих карток. Треба було, щоб він був ментально готовий до першої команди", - сказав тренер.

"Що стосується Миколенко, то у нього був такий період в академії, коли його не хотіли залишати. Але це хлопець, який досяг усього сам своїм характером. Він не прибере ні ногу, ні голову на футбольному полі", - запевнив білорус.

"Русин - нападник, у якого є дуже хороші якості. Це і розуміння моменту гри: він опиняється в тому місці, де повинен бути м'яч. Тому, може, він і не забиває яскраві м'ячі, наприклад, після дриблінгу, але у нього є гольове чуття", - зазначив наставник.

Не оминув Хацкевич і критику Миколою Павловим довгого волосся Шапаренка.

"Я з Миколою Петровичем дуже добре знайомий. Ми з ним спілкуємося і з приводу Колі Шапаренко. Я можу тільки сказати, що Микола Петрович заздрить зачісці Шапаренко", - цитує Хацкевича Sport.ua.

Нагадаємо, що Хацкевич прояснив ситуацію із інтересом Динамо до екс-захисника Металіста.

Коментарі ()