Головне

Коноплянка й досі не вписується в проект, який будує наставник Севільї – Diario de Sevilla

02.03.2016 18:37 422 0

Diario de Sevilla – ресурс, який висвітлює життя міста Севілья, в тому числі і спортивне, перед матчем Севільї проти Ейбара, який відбудеться сьогодні ввечері в рамках 27-го туру чемпіонату Іспанії, проаналізував роль Льоренте, Рейєса, Фасіо та Коноплянки в тому проекті, який будується тренерським штабом Емері на Рамон Санчес Пісхуані.

Матеріал видання наводить портал Ua-football.com.

Задоволення тренерського штабу малюнком гри, продемонстрованого в матчі проти Барселони, затьмарюється розчаруванням формою гравців, яких можна віднести до так званою другої лінії Севільї, пише видання.

Незважаючи на відсутність місця в основному складі, вони - важливі для Емері виконавці, адже в тому числі і з їх допомогою тренер розраховує боротися за високі позиції на фініші сезону. Та поки що Льоренте, Рейєс, Фасіо і Коноплянка не вписуються в той проект, який будує тренер.

В матчі проти Барселони Євген Коноплянка отримав не надто багато часу, але й тих хвилин вистачило для того, аби вкотре переконатися: українцю не вистачає порозуміння з партнерами, не вистачає більш активної участі у командних діях Севільї.

Євген Коноплянка. Світлина Reuters

Слабкості тренерський штаб побачив і під час матчу у Норвегії, - продовжує видання (в рамках Ліги Європи проти Мольде – примітка).

Зокрема, були проблеми з реалізацією гольових шансів. Відтак, зрозуміло, чому у Севільї відбувається широка ротація основного складу: тренерський штаб шукає оптимальне поєднання футболістів. Саме тому Льоренте, Рейєсу і Фасіо Унай Емері раз за разом надає шанси проявити себе. Це саме стосується і Коноплянки.

Розчаровує і Кристофоро, який в матчі проти Барселони показав свою неспроможність грати на найвищому рівні. Все це змушує Емері з надією чекати повернення Крихов'яка, а також сподіватися на подальший прогрес Н'Зонзі, Іборри та Крон-Делі", - резюмує видання.

Раніше повідомлялося, що провідні гравці Севільї налаштовані проти Коноплянки, однак російський тренер Дмітрій Черишев цю інформацію спростував.

У свою чергу наставник Севільї Унаї Емері робить все можливе, щоб хавбек команди Євген Коноплянка стабільно демонстрував високий рівень гри.

Як відомо, Коноплянку в Іспанії назвали фашистом, але потім виправилися.

Нагадаємо, Коноплянка перебрався в Севілью з Дніпра у серпні минулого року, ставши найдорочжим гравцем іспанського клубу.

 
Коментарі ()