Головне

Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Металіст" 2:2. Матч довжиною у два місяці

04.12.2013 22:14 586 0
Прем'єр-ліга. "Дніпро" - "Металіст" 2:2. Матч довжиною у два місяці

ТУТ можете прочитати звіт першого тайму звітного поєдинку

Гра 12-туру Прем`єр-ліги "Дніпро" - "Металіст", яка розпочалася ще на початку жовтня успішно була дограна 4 грудня. Нагадаємо, що багастрождальний матч був перерваний після першого тайму, коли на "Дніпро-Арені" в той вечір зникло "світло". Після серії взаємних звинувачень та боротьби прес-служб обох команд, Прем`єр-ліга вирішила дограти матч з другого тайму, хоча "Металіст" і наполягав на технічній поразці дніпрян.

У другому таймі цієї гри з електроенергією бул все гаразд, а ось емоції в обох команд зашкалювали. "Дніпро" у разі перемоги міг піднятися на другу сходинку турнірної таблиці, а про мотивацію "Металіста" і годі казати, оскільки команда злетіла з першого місця і нині програє навіть київському "Динамо".

У другому таймі зустрічі "Дніпро" - "Металіст" була справжня битва. "Металіст" вийшов на гру більш зарядженим на результат, а ось емоцій залишилося більше в дніпропетровців. За голами і моментами цей тайм виграв "Металіст". Команда Маркевича була більш швидкою і мобільною в атаці, і грала з холодним розумом в обороні.

Розпочавши обережно, "Металіст" створив першу набезпеку на 59-ій хвилині, коли ворота "Дніпра" спочатку врятувала поперечка, а потім вже Бойко. "Дніпро" довго не міг відповісти на цей момент і зумів потурбувати нерви Маркевича на 72-й хвилині, коли небезпечний удар Зозулі заблокував Азеведо.

На 75-ій хвилині "Дніпро" опинився у психологічній меншості. Хуанде Рамос в одному з моментів, коли був аут затримує м`яч у своїх руках і його вибиває Дієго Соуза, а за тренера вступається Ротань. Соуза штовхає Руслана в обличчя і той падає. Далі на полі ледве не розпочалася бійка, але все обійшлося. Рамос залишає тренерську лавку, а Соуза отримує жовту картку, хоча заслужив у цьому матчі за сукупністю фолів і на червону.

Очевидно, що витративши усі емоції на штовханину "Дніпро" провалився в захисті. На 81-й Девич вискочив з-за спини Федецького і зробив рахунок у цій грі 2:2. Що стосується Федецького, то під завершення матчу цей гравець також награв на червону, але суддя Жабченко пожалів і показав захиснику лише одне попередження, а ось небезпечний підкат на Соузі пробачив.

Після забитого голу "Дніпро" пішов на штурм, а ось "Металіст", схоже, такий рахунок влаштовував. Небезпечно бив головою Канкава, коли Горяінов витягнув м`яч з під поперечки. Кілька ударів зі стандарту завдавав Коноплянка, але цього вечора він бив, або в "молоко", або ж у Девича.  В одному з моментів наприкінці гри м`яч після удару Коноплянки зі штрафного влучив у голову Марко і тому струс мозку гарантований, оскільки через кілька хвилин натуралізованого українця з поля забрало медичне авто.

Але окрім нокдауну Девича "Дніпро" не зумів у доданий час нокаутувати "Металіст", хоча і моментів для цього не було. А ось гості забили, але суддя на зарахував гол Гоменюка, оскільки зафіксував фол в нападі. "Металіст" виграв другий тайм цього матчу і здобув очко, яке не дозволило "Дніпру" обійти команду Мирона Маркевича в турнірній таблиці.

Коментарі ()