Головне

Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Металіст" 0:3. Розгром за один тайм

21.09.2013 18:31 1251 0
Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Металіст" 0:3. Розгром за один тайм

Не просто так напередодні поєдинку у Сімферополі головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич побоювався, щоб у його підопічних не виникло недооцінки. Вона була у харків'ян із самого початку поєдинку та протягом першої половини зустрічі. Футболісти думали, що "Таврія" - відвертий аутсайдер. Особливо не поспішали попереду, розраховуючи чи не на те, що кримчани самі собі вирішать забити.

Господарі іноді виглядали поактивніше харків'ян. Сподобався Габовда, який на своєму правому фланзі змусив попотіти своїх візаві. "Металіст" прокинувся ближче до кінця тайму, але змінити рахунок їм так і не вдалося. Тому сімферопольці пішли на перерву у піднесеному настрої.

Водночас, Маркевич діями своїх підопічних задоволеним бути не міг, за що і дав на горіхи тим у перерві. На другий тайм "Металіст" вийшов більш зібраним і націленим. Додав гостроти свіженький Марлос.

"Таврія" у підсумку протрималася всього чотири хвилини, після чого пропустила. Гості ще збільшили темп і постійно створювали моменти, допоки не забили вдруге. А дубль Девича дозволив йому відірватися від переслідувачів у списку бомбардирів. У нинішньому сезоні Марко вже 10 м'ячів у 10 матчах наколотив.

У "Таврії" сил залишалося дуже мало, але і "Металіст" збавив оберти. І свій момент у кримчан був. Назаренко віддав на Габовду, а той технічно вивів фактично один на один з Дішленковичем Путраша. У спину Юрію, коли він уже замахнувся, влетів Моледо, після чого гравець "Таврії" врізався у воротаря. Головний арбітр Віктор Швецов чітко показав, що була гра у м'яч. Як показав повтор, гри у м'яч там і близько не було!..

Вдвічі неприємніше, що Путраша у терміновому порядку на ношах віднесли у "швидку", яка відразу ж поїхала до лікарні... Будемо сподіватися, що з гравцем усе нормально. До того ж, отримав ушкодження і Фещук, який тримався за задню поверхню стегна, попросивши заміну. Зовсім погані справи у Янніса Христопулоса.

А "Металіст" довів справу до розгрому. Це Соса забив за кілька хвилин до завершення основного часу. "Металіст" здобув восьму перемогу і точно залишиться лідером у цьому та наступному турах. А "Таврія", маючи в активі три очки, так і перебуває на дні турнірної таблиці.

Коментарі ()