Головне

Прем’єр-ліга. "Карпати" - "Дніпро" 2:4. Веселий матч на пустому стадіоні

12.05.2013 23:09 547 0
Прем’єр-ліга. "Карпати" - "Дніпро" 2:4. Веселий матч на пустому стадіоні

За інших обставин цей матч міг би стати справжньою окрасою 28 туру, та й всього заключного відрізку чемпіонату. "Дніпро" міг продовжувати гонку за медалями, "Карпати" могли битися за виживання, а трибуни "України", заповнені з нагоди приїзду української топ-команди, та ще й на фоні дружніх стосунків між фанатами Львова та Дніпропетровська, могли забезпечити атмосферу футбольного свята.

Натомість "Дніпро" взяв лише 1 очко у матчах із "Динамо" та "Зорею" і вибув з медальної гонки; КДК ФФУ заборонив впускати глядачів на трибуни; "Говерла" сьогодні програла "Кривбасові" та втратила майже усі шанси наздогнати львів’ян. Ось так просто потенційно центральний матч туру виявився непотрібним нікому, окрім любителів статистики.

Що ж, хоча б для них свято вдалося. Матч, як і належить такому майже тренувальному рівневі, вийшов багатим на забиті м’ячі. Ще в першому таймі "Дніпро", здавалося, зняв усі питання, коли один за одним відзначилися: Кравченко, який пробив з тридцяти метрів і навіть сам здивувався такому голові; Селезньов, для якого чудову нагоду створили Джуліано та надто неповоротка в цьому епізоді оборона "Карпат"; та Калініч, якому знову ж таки дозволили без опору розстріляти Мисака.

Справа запахла розгромом з непристойним рахунком, але напад "Дніпра" дозволив собі дещо розслабитися, натомість спіймав кураж Роман Мисак. Голкіпер "Карпат" врятував свої ворота після кількох пострілів "дніпрян" із забійних позицій, і це в певній мірі додало впевненості його партнерам, які зуміли на якийсь час повернути інтригу в матчі. Початок цьому поклав ніхто інший, як захисник "Дніпра" Дуглас, який, намагаючись завадити суперникові, вибив м’яча прямісінько у ближній кут власних воріт. А під завісу основного часу Мілошевичу вже вдалося скоротити відставання до мінімуму.

Закралася навіть думка, що основні склади зможуть повторити сценарій поєдинку дублів, які зіграли сьогодні ж на кілька годин раніше. На стадіоні "СКА", куди хоча б зуміли потрапити і місцеві вболівальники, і сотня-дві приїжджих фанатів, теж гості вели перед 1:3, але в компенсований час господарі зрівняли рахунок. Тим не менш, перша команда "Дніпра" такого не допустила, а навпаки, прокинувшись, швидко знову збільшила свою перевагу – Кобахідзе замкнув простріл з флангу, і знову лишається питання, чим були зайняті захисники "Карпат", доки дніпропетровці готувалися до завершального удару.

Така от вийшла феєрія, якою нікому було насолодитися. А от далі спершу на "Дніпро", а потім і на "Карпати" чекають поєдинки з "Металістом", в яких турнірні ставки, а отже і градус протистояння, обіцяють бути значно вищими.

Коментарі ()