Головне

Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Дніпро" 1:2. Прем’єр-ліга. Виїзний комплекс подолано

18.11.2012 15:31 493 0
Прем'єр-ліга. "Таврія" - "Дніпро" 1:2. Прем’єр-ліга. Виїзний комплекс подолано

Вже шість матчів поспіль, або майже чотири місяці, "Дніпро" не міг виграти на виїзді в чемпіонаті. Ламати цю звичку команді Рамоса було просто необхідно вже сьогодні у Сімферополі, тим більше, враховуючи вчорашню невдачу головних наразі конкурентів у таблиці: шансом відірватися від "Динамо" на три очки гріх було не скористатися.

У підсумку дніпропетровці все ж перемогли, але свої очки вирвати змогли лише в кінцівці поєдинку. Більшу частину матчу "Таврія" нічим не поступалася гостям, а Лаштувка вступав у гру, мабуть, навіть частіше за Кахрімана.

Загалом же перший тайм минув у рівній боротьбі, і навіть за ударами в каркас воріт вийшла нічия 1:1 – на постріл Назаренка з лінії штрафного Калініч відповів ударом головою після подачі кутового, і обидва рази поперечина рятувала ворота.

По перерві невезіння Калініча продовжилося – вдруге його удар прийняв на себе каркас воріт. Нічим цікавим не запам’яталися і зазвичай активні Коноплянка, Зозуля чи Алієв. А от "Таврія" свого моменту дочекалася: скориставшись помилкою Лаштувки після подачі кутового, Фещук спрямував м’яча до сітки.

Перевага "Дніпра" почала вимальовуватися вже ближче до закінчення зустрічі. Свою роль зіграли й заміни, проведені Рамосом, а особливо оживив гру гостей вихід Матеуса. Ну а наснаги дніпрянам додав гол, "подарований" Кахріманом – не такий складний удар Калініча воротар "Таврії" пустив собі поміж ніг.

Зрівнявши рахунок, "Дніпро" з новими силами пішов уперед, і це дало свій результат у вигляді блискучої комбінації, яку завершила зв’язка Матеус (асист) – Джуліано (гол)! Цей бразильський дует чим далі, тим важливішу роль відіграє в атаках дніпропетровців.

Міг Матеус і збільшувати рахунок, але вже втретє (!) поперечина зіграла заодно із Кахріманом. Тим не менш, хоч і з мінімальною перевагою, але "Дніпро" нарешті переміг на виїзді і здобув важливі три очки.

Коментарі ()