Головне

Прем’єр-ліга. "Дніпро" - "Волинь" 2:1. На чехів у доброму гуморі

26.08.2012 21:36 797 0
Прем’єр-ліга. "Дніпро" - "Волинь" 2:1. На чехів у доброму гуморі

От і настав кінець серпня - стабільно важка пора для "Дніпра". Знову не все так добре, як хотілося б, у Європі, а в цей же час доводиться і в чемпіонаті результат здобувати. У попередні сезони неодноразово криза починалася у "дніпрян" саме у цей час; зараз же, маючи у пасиві дві нічиї, втрачати очки вже зовсім було б недоречно.

І от саме у цей період у гості до "Дніпра" випало завітати "Волині". Гра виглядала прогнозовано: мало хто сумнівався, що господарі матимуть ігрову перевагу більшість часу - так воно й було; мало хто думав, що гості дозволять команді Рамоса розгулятися на своїй половині - і тут більшість теж виявилася правою.

А от що було несподіваним, так це те, що за такої гри саме "Волинь" зуміє відкрити рахунок. Та сталося саме так: після двадцяти хвилин атак "Дніпра" господарі обрізалися на своїй половині поля, Ерік Бікфалві продерся лівим флангом та навісив до воротарського майданчика, де Суботіч перескочив Чеберячка та головою увігнав м’яча до воріт.

До честі "Дніпра", вирівняли становище вони вже за три хвилини. Класною передачею Ротань розрізав оборону гостей та дозволив Калінічу вискочити на вільний простір перед воротами - хорватський форвард спокійно переграв Литовченка та відкрив лік своїм голам у цьому сезоні.

Міг "Дніпро" і вперед одразу ж виходити, коли вже сам Ротань після прострілу Алієва пробивав головою, але поперечина цього разу виручила "Волинь". Але те, що не зуміли господарі зробити до кінця першого тайму, вдалося їм одразу по перерві: Алієв увірвався до штрафного майданчика і, отримавши пас від Джуліано, більярдним ударом надіслав м’яча у дальній кут - перший гол з гри для Олександра у новій команді.

Ну а далі гра повернулася у те русло, якого від неї і чекали. "Дніпро", вже не поспішаючи, розгортав свої позиційні атаки на підступах до волинських володінь, гості ж відбивалися, не маючи особливих шансів у контргрі. Господарі регулярно заробляли перспективні й не дуже штрафні, але в цьому компоненті Олександр Алієв своєї колишньої майстерності поки що не демонструє.

Загалом же матч спокійно добігав свого завершення, і лише в останню п’ятихвилинку "Дніпро" вже традиційно притиснувся до своїх воріт, змусивши трохи понервувати місцевих вболівальників і надавши шанс гостям із Луцька. "Волинь" штурм провела, подала кілька кутових, завдала кілька ударів по воротах - безрезультатно.

Таким чином, "Дніпро" своє завдання виконує і набирає три очки у вихідні між євроматчами. Ну а далі... Далі, як казав незабутній класик, "зовсім інший турнір".

"Дніпро" (Дніпропетровськ) - "Волинь" (Луцьк) 2:1 (1:1)

Голи: 0:1 - Суботіч (20), 1:1 - Калініч (22), 2:1 - Алієв (48)

"Дніпро": Лаштувка, Мандзюк, Джуліано, Калініч, Коноплянка (Бабенко, 87), Олійник (Зозуля, 46), Чеберячко, Стрініч, Одібе, Ротань, Алієв (Матеус, 80)

"Волинь": Литовченко, Сімінін, Ілієв, Занєв, Бікфалві, Шандрук, Аржанов, Суботіч, Ізворану (Стевіч, 76), Лопес, Пилипчук (Павлов, 76)

Попередження: Занєв (29), Ротань (35), Шандрук (39), Ілієв (60), Бікфалві (62), Суботіч (70), Стевіч (81)

Коментарі ()