Головне

Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Арсенал" 6:0. В одні ворота

15.07.2012 21:00 1094 0
Прем'єр-ліга. "Шахтар" - "Арсенал" 6:0. В одні ворота

Битви між Донецьком та Києвом у футболі не вийшло. У 1 туру Прем`єр-Ліги "Шахтар" розчавив катком столичний "Арсенал".

Київська команда, яка в минулому чемпіонаті стала п`ятою і пробилася в єврокубки, вигляда на "Донбас-Арені" посміховиськом. Команда Леоніда Кучука, яка, на жаль, для єврокубкового рейтингу України буде виступати у Лізі Європи (напевно, що недовго), нічого не зуміла протиставити грі чемпіонів України.

Шість голів у ворота столичного клубу - це далеко не все, що міг витягти з сітки свої воріт цього вечора Боровик. Захист та пізахист українських "пушкарів", оскільки "канонірами" їх називати якось трохи незручно, був у цій грі абсолютно відсутній. Єдиний хто боровся - Максим Шацьких. Але цей гравець бився до останнього і в кожному матчі за київське "Динамо" і це не дивина.

Саме Шацьких міг кілька разів пробити П`ятова, а в одному з моментів лише сейв кіпера "Шахтаря" не дав нам зафіксувати найкращий гол туру.

З "Арсеналом" усе зрозуміло. Команда виявилася не готова до такої гри, коли доведеться перекривати усе поле і бігати через неможу. І це вже проблема Леоніда Кучука, як виходити з цієї функціональної та писхологічної ями. Тим більше попереду гра з "Динамо", де знову можна відгребсти по повній.

У "Шахтаря" ж здається все нормально, принаймні на фоні такого собі суперника як "Арсенал". Але навіть при такій грі киян рахунок на табло міг бути не таким "сухим". З п`яток моментів гості мали і саме "завдяки" грі центральних обронців "Шахтаря". Так що у "Шахтаря" свої міні-проблеми, а "Арсеналу" варто підніматися з колін.

Коментарі ()