Головне

Ігор Суркіс: Сподіваюся, рано чи пізно Хачеріді мене зрозуміє

01.04.2012 22:19 372 0

Загальне враження від впевненої перемоги "Динамо" над "Чорноморцем" зіпсував черговий "коник", зроблений захисником киян Євгеном Хачеріді.

Про це після гри заявив президент столичного клубу Ігор Суркіс.

"Фрагментами ми сьогодні грали дуже пристойно, але я ж казав, що "Чорноморець" в цій грі буде виглядати зовсім по-іншому, ніж у матчі з "Шахтарем". В результаті він так і виглядав", - вважає він.

"Поведінка Хачеріді? Мені складно судити про те, що сталося у цьому епізоді: штовхнули його або що? Тим не менш, я йому на це вказав. Сказав, що так себе не ведуть. І не можна підводити команду перед вирішальними матчами. Взагалі не можна підводити команду! Його преповнюють емоції, він занадто емоційний", - переконаний Суркіс.

"Яка за ліком це розмова з ним? Не перша. Сподіваюся, рано чи пізно, він зрозуміє, що грає не для себе, а для команди", - вірить Суркіс.

За його словами, його не стомлює постійна необхідність говорити з Євгеном, бо це його робота - говорити, адже футболісти молоді, їх треба виховувати.

"Можна грати на нічию у Донецьку? Не знаю. Ось позаду йде Юрій Палич, запитаєте у нього. А я вважаю, що ми повинні там грати на перемогу. Коли граєш на нічию - чекай неприємностей. Треба грати у свій футбол. "Шахтарю" треба буде йти вперед, а ми будемо намагатися забити", - вірить він.

"Чорноморець" дуже добре виглядає фізично. Повторюся, я знав, що буде інша гра, що суперник збереже мотивацію до останньої хвилини. Навіть за рахунку 3:0 вони не зупинилися", - цитує Суркіса dynamomania.com.

Коментарі ()