Головне

Гусєв розповів чому грає лівого захисника

29.03.2012 10:39 594 0

Рішення Юрія Сьоміна поставити Олега Гусєва на незвичну для нього позицію лівого захисника було викликане кадровими проблемами команди, але не заважає самому футболісту.

Про причини такого рішення та своє ставлення до нього гравець розповів "Спорт-Экспрессу в Украине".

"У Горана Попова немає ігрової практики - він довго відновлювався після травми. А так як зараз відповідальність за результат зростає з кожним матчем, тренерський штаб вирішив не ризикувати", - каже він.

"Сьомін сказав, що не бачить проблеми, якщо на цьому місці буду я. Адже грав ж я справа в захисті - чому не зіграти зліва? На цій позиції може грати і Бетау, але після травми Михалика його перемістили в центр оборони", - продовжує Олег.

"У матчі з "Дніпром" вирішено було піти на експеримент, і, мабуть, тренер залишився задоволений, раз в Маріуполі я відповідав за ту саму ділянку", - вважає він.

Гусєв запевнив, що все одно намагається по можливості йти вперед.

"Багато хто говорить, що я це роблю навіть занадто часто. І немає особливої ​​різниці, з якого флангу це робити", - переконаний футболіст киян.

"Правда, буває, що я трохи загравати і підключаюся до атак частіше, ніж потрібно", - додав правий півзахисник "Динамо" та збірної України.

Коментарі ()