Головне

Рамос: "Поки ми не можемо змагатися з "Шахтарем" і "Динамо"

18.09.2011 22:38 696 0

"Дінпро" поки не може конкурувати із "Шахтарем" і "Динамо".

Про це заявив наставник команди Хуанде Рамос в прямому ефірі програми "Про Футбол".

"Я думаю, що потрібно мати терпіння. У нас нова команда, ця команда має певні труднощі. Наприклад, Калініч прибув в команду, коли вже минуло вісім матчів, Олійник - після трьох матчів. Була частина гравців, які пізно влилися в команду. Тому ми почали сезон з гравцями, які мають низький рівень. У нас було багато травм, у нас є деякі позиції, на яких є по одному гравцеві. Припустимо, правий фланг - не було часу знайти нових гравців, тому ми повинні проводити деякі експерименти", - сказав він.

На питання, який на його думку кредит довіри у йому дають у клубіЮ Рамос відповів: "Я спокійний щодо цього, бо наш проект на чотири роки, в даний момент ми знаходимося в стадії становлення. Нам довелося одразу боротися з такими командами, як "Шахтар", "Динамо" і "Металіст", у яких найкраща інфраструктура. Поки ми не можемо стати чемпіонами"

"Наприклад, "Манчестер Сіті" - команда витратила близько мільярда євро, але не змогла стати чемпіоном і тільки цього року потрапила в Лігу чемпіонів. Я не можу сказати, що "Дніпро" може грати з "Динамо" і "Шахтарем". Потрібна повна довіра футболістам, допомогти їм. Іноземцям необхідний час на адаптацію, неможливо мати результат відразу", - підсумував тренер.

Коментарі ()