Головне

Легка прогулянка "Сток Сіті" в Києві. ВІДЕО

16.09.2011 01:34 1301 0
Легка прогулянка "Сток Сіті" в Києві. ВІДЕО

Для київського "Динамо" немає особливої різниці в якому турнірі грати. Чи то чемпіонат України, чи то Ліга Європи -однаково, нерви уболівальників будуть зіпсовані.

Як би там Юрій Сьомін не заявляв, що рівень гри команди зростає, то лише самонавіювання російського тренера, який має хоч якось відробляти свої гроші за контрактом. "Динамо не грає у той футбол на який чекають уболівальники і невідомо коли ще заграє. 

У грі із "Сток Сіті" черговий раз був показаний нинішній рівень команди, і в якому турнірі вона грає. Як це не прикро визнавати, але був правий наставник "Сток Сіті" Тоні Пьюліс, який напередодні матчів з "Динамо" навіть не знав, що Україна знаходиться в Європі. З таким рівнем футболу такого київського "Динамо" в Україні ще не було, хіба що в Азії...

"Сток Сіті" приїхав до Києва без ряду провідних гравців серед яких усі відзначали відсуність Крауча. У "Динамо" таких проблем зі складом не було. Тим не менш, це не завадило Юрію Сьоміну помилитися при визначені стартового складу. Першу помилку російський тренер помітив майже відразу, але лиш по перерві змінив балакучого Гармаша на Аруну. І це була друга помилка Сьоміна. І вже через півгодини Аруну змінює Ідейе. І Гармаш, і Аруна гру провалили. Обидва грали на межі фолу, без удару, без пасу і відзначилися лише попердженнями і вони були змінені, щоб не отримати червоні картки.

У першому таймі "Динамо" особливо не форсувало події і такий розвиток події влаштовував гостей. "Сток Сіті" надійно грав у захисті. Соренсену довелося лише раз у першому таймі увійти в гру, коли відбивав удар Мілевського. До речі, Мілевський знову повернувся на свій звичний останнім часом рівень: користі мало, багато розмов і жовта картка.

На початку другого тайму "Динамо" пропускає свій перший гол в єврокубках цього сезону. Проста до непристойності атака "Сток Сіті": простріл з правого флангу, і Джером в гордій самотності розстрілює ворота Шовковського. Що робили в цьому моменті Сілва, Аруна та Юссуф, лише одному Ігорю Суркісу має бути цікаво.

Пропустивши гол "Динамо" намагалося щось протиставити гостям в атаці, але абсолютно нічого не виходило. Визрів на заміну Нінковича на Алієва Сьомін, і це допомогло. Алієв посилив гру і став головним "бомбардувальником" воріт "Сток Сіті" і навіть одного разу влучив у поперечку воріт. До того ж Алієв навчився давати паси не тільки Мілевському. Цього разу Алієв навіть кілька разів асистував Шевченку, який в цій грі був одним з найкращих у складі "Динамо".

Зрівняло ж "Динамо" рахунок вже в доданий арбітром час. Ярмоленко пройшов лівим флангом і прострілив на дальню штангу, де Вукоєвич пробив у пустий кут воріт Соренсена - 1:1.

Отже, для "Динамо" старт турніру видався якщо не провальним, то песимістичним щодо подальших перспектив команди в Лізі Європи. Хоча, час все розставить по своїх місцях.

Коментарі ()