Головне

Чохонелідзе: Асатіані у "Динамо" не буде

09.02.2009 08:51 314 0
Грузинський захисник Малхаз Асатіані не потрібен київському "Динамо". Про це заявив генеральний директор клубу Резо Чохонелідзе.

"Питання про те, щоб Малхаз Асатіані продовжив виступати за "Динамо", порушувалося ще місяць тому. Й ініціатором цього виступав не "Динамо", а сам футболіст", - сказав він.  

"У нашій команді є Горан Сабліч та Айїла Юссуф - висококваліфіковані захисники, які зіграли не один десяток матчів за "Динамо" в чемпіонаті України та Лізі чемпіонів УЄФА. Восени стабільно виступали в центрі захисту Пап Діакате і Тарас Михалик. Саме тому необхідності в пошуках центрального захисника в нас немає", - розповів генеральний директор київського клубу.

Нагадаємо, Асатіані приєднався до віце-чемпіонів наприкінці літа минулого року, перебуваючи у недостатньо хорошій фізичній формі. Головним тренером і тренером з фізпідготовки була створена спеціальна відновлювальна програма для футболіста.

За словами Чохонелідзе, незважаючи на те, що Асатіані відіграв лише кілька матчів в основному складі, всі у клубі виказували йому підтримку - як президент, так і головний тренер, під керівництвом якого футболіст не один рік виступав у московському "Локомотиві".

"Малхаз також був приємно здивований дружньою атмосферою всередині колективу, тому його бажання продовжити кар'єру в "Динамо" цілком зрозуміле", - додав гендиректор, слова якого наводить прес-служба клубу.

Коментарі ()