Головне

Рабіновича понесло: Сафіуллін хороший, а у всьому винна ФФУ...

26.06.2008 21:25 475 0

Власник київського "Арсеналу" Вадим Рабинович, прес-служба якого ініціювала скандал з 5 млн. гривень, які буцімто Професіональна футбольна ліга не хоче перераховувати новоствореній українській Прем`єр-лізі, перебуваючи у Відні на ЧЄ-2008 з футболу, в коментарі mignews.com.ua розповів, хто ж винний у всі бідах українського футболу.

"Я стежу за ситуацією з Відня. Перше: вважаю, що журналісти не до кінця розібралися в ситуації що відбувається. Я знайомий із президентом ПФЛ Равілем Сафіуллинм і можу стверджувати, що це чесна і порядна людина, професіонал своєї справи, що, безумовно (підкреслюю - безумовно,), не має відносини до сформованої ситуації.

Друге. Інша справа, що Равіль Сафович - м'яка людина, а в ПФЛ зібралася група, м'яко кажучи, "учителів фізкультури", що не знайшли себе в школі і вирішили, що керувати футболом легше, надійніше і прибутковіше. Чим це закінчилося для українського футболу, наочний приклад тому Відень, весь в російських й іспанських прапорах, символікою збірних. Звідси моє питання до керівництва ПФЛ: де ж наша Україна? до чого привело ваше керівництво професійним футболом?..

Третє. От кого я справді, вважаю відповідальним за сформовану ситуацію, так це Федерацію футболу України. Виснажена тривалими боями з клерками з ПФЛ, Федерація зайняла спостережливу позицію. Прем'єр-ліга відірвала себе від ПФЛ і Федерація прекрасно усе розуміє. Але, проте, на відкуп безнадійної ПФЛ вона віддала Першу і Другу ліги. А тепер дайте відповідь мені на запитання: якщо Федерація заздалегідь знала і неодноразово заявляла про некомпетентні дії ПФЛ (я маю на увазі всю групу "недоучених учителів"), виходить, український футбол свідомо позбавили майбутнього? Виходить, що тепер усе що раніше відбувалося у Вищій лізі, тепер звалиться на голови Першої і Другої ліги", - підсумував Рабінович.

Коментарі ()