Головне

Записки з Франції. Бенефіс нашої команди під час відкритого тренування. ФОТО

09.06.2016 13:26 2554 0

Відкрите тренування збірної України в місті Екс-ен-Прованс перетворилося на бенефіс нашої команди.

 

Муніципалітет роздав безкоштовні квитки місцевим мешканцям, і більше тисячі (!) глядачів заповнили маленькі трибуни стадіону. Я спитав Тараса Степаненка, чи він не здивований?

- Да, тут зібралося більше людей, ніж у нас на чемпіонат України приходять. Я, бачиш, не можу в роздягальню піти вже 10 хвилин, всі чогось просять.
 
Степаненка, Ярмоленка, Тимощука, Федецього розривали на шматки. Підсовували через грати навіть ноги з бутсами для автографів. Федерація футболу підготувала сюрприз, хлопцям роздали м'ячі, які вони зафутболили на трибуни, проте попиту на сувенірів від України серед публіки це геть не вгамувало.
 
- Мені дуже приємно бачити так багато людей з українською атрибутикою, нашими прапорами. Я розумію, що українців тут напевно лише 5 частина, решта французи. Ми дуже вдячні їм за такий прийом. Не думав, що я настільки популярний тут.​
 
Андрій Шевченко брав участь в вправа разом з гравцями на полі, проте відповідав на запитання як тренер. 
- Це дуже важливо зараз, щоби ніякі зовнішні фактори не завадили футболові. Ми розуміємо, яка складна ситуація з безпекою, що загроза постійно висить. Проте треба зробити так, щоби гравці думали про це якомога менше. Це завдання комплексне і тренерів і організаторів.
Коментарі ()