Головне

Дерев'янченко рішенням суддів переміг Конлі

Українець перервав серію з 3-х поразок поспіль
31.07.2022 14:04 6250 0
Дерев'янченко рішенням суддів переміг Конлі

Український боксер середньої ваги Сергій Дерев'янченко (14-4, 10 КО) переміг американця Джошуа Конлі (17-3-1, 11 KO).

Українець здобув перемогу одностайним рішенням суддів: 99-91, 99-91, 98-92.

Сергій Дерев’янченко вийшов на ринг під "Червону калину". Бій не був легким. Конлі використовував відтягнену стійку “напівзігнутого відтягнутого плазуна”. Вже в першому раунді у Сергія з’явилося розсічення. Обличчя в крові. Як фатально не щастить українцеві!

Здавалося, обійшлося, але в четвертому раунді знову пішла кров. Навряд чи ці прикрощі додали настрою Сергію, але він тримав ініціативу і не випускав бій з свого контролю. Були моменти, коли українець був близький щоб нокаутувати американця, але Джошуа був гідним нашого співвітчизника і тримався з усіх сил.

Сергій повністю реалізував свою перевагу в техніці і тактиці. Використовував стійку "молодих" і витримав високий темп, який сам і нав’язав, від початку до кінця бою. В останніх секундах поєдинка українець взагалі взвинтив швидкість до неймовірності. Заслужена, впевнена перемога!

Після бою Дерев’янченко  привітав глядачів і окремо українських, польських і казахських вболівальників, які з усіх сил підтримували нашого бійця. В короткому спілкуванні після бою з великою вдячністю і пошаною Сергій передав вітання всій українській спільноті. 

Дерев'янченко перервав серію з 3-х поразок поспіль.

Віктор Тупілко з Barclays Center, Бруклін, Нью-Йорк, США

Коментарі ()