Головне

Леон огляд

Леон огляд букмекера. Оцінка коефіцієнтів, умов для ставок та мобільних додатків. Які ліміти на фінансові операції, доступні валюти та платіжні системи.
07.03.2021 19:00 3335 1
Леон огляд
Леон

Відома букмекерська компанія Леон з’явилася в 1998 році. На протязі всього терміну існування букмекер постійно розвивався, запроваджував нові функції та інструменти для бетторів. Зовсім недавно оновилася лінія Леон ру. Значно збільшилася кількість маркетів в розписах популярних дисциплін. Швидше запрацював сайт. Для букмекера Леон огляд зробити не так складно, бо це відомий оператор, його можливості відомі багатьом клієнтам.

Реєстрація на Леон ру

Зробимо для БК Леон огляд реєстрації. Щоб стати клієнтом букмекерської контори Леон, потрібно пройти всі три етапи реєстрації. Спочатку беттор повинен вказати паспортні дані, номер телефону, а також придумати пароль і логін. Ще можна ввести Бонус код Леон, який дозволить отримати більше бонусів.

Реєстрація на Леон ру

Другий етап - ідентифікація. Її проходять двома способами. Перший - за допомогою Qiwi. Якщо людина зареєстрована на сайті цієї платіжної системі, вона вказує той же номер телефону при реєстрації на сайті букмекера. Після цього беттор отримує доступ в особистий кабінет, де можна поповнити рахунок і приступити до ставок.

Інший спосіб довший. Спочатку гравець відвідує салон "Євросіті", офіс Qiwi або Contact. В одній з цих установ гравець пред'являє паспорт або водійські права і каже, що хоче пройти ідентифікацію. Далі необхідно сказати оператору номер телефону, вказаний в реєстраційній формі. Протягом короткого часу особисті дані клієнта перевіряються, після чого він отримує доступ до фінансових операцій і ставок.

БК Леон огляд умов для ставок

Раніше оператор Леон відзначалася високими коефіцієнтами, але обмеженою кількістю ринків в лінії. Зараз ситуація істотно змінилася. Значно побільшало позицій в росписах Леон ру. Тепер клієнтам доступні фільтри події, за допомогою яких легко знаходити потрібні позиції.

Футбол. А чи змінилися коефіцієнти після оновлення лінії Леон ру? Принципово ні. Як правило, маржа на футбольні ринки знаходиться в межах 3-4%. Іноді вона перевищує 5%, але це буває рідко. До 600 типів ставок на футбол доступно клієнтам букмекерської контори Леон ру.

Хокей. Для хокейного розпису Леон огляд робити цікавіше, бо значно збільшилося число маркетів. Якщо раніше кількість пропозицій до хокейних матчів в Леон ру ледь досягала 70, то зараз їх майже 170. Вигідно ставити на хокей, бо середня комісія для передматчових парі складає 3,5%. В лайві маржа піднімається на 1% вище. Зазначимо, що на додаткові ринки типу фор і тоталів для періодів коефіцієнти трохи нижчі. Але така ситуація характерна і для інших дисциплін.

Теніс. Багато нарікань раніше можна було почути про тенісну лінію Леон ру. Клієнти скаржилися на малу кількість позицій, до 40. Зараз ми фіксуємо понад 100 ринків. Тоталів и фор завжди більше десяти. На такому ж рівні залишилися коефіцієнти. Середня маржа тримається на рівні 4-5%. В лайві – 5,5%. Звісно на турніри з низьким рейтингом оператор занижує коефіцієнти. Але на більш-менш престижні змагання комісія не виходить за стандартні межі.

Баскетбол. Для букмекера Леон огляд ставок на баскетбол почнемо з об’єму розписів. Не так багато, як хотілося ринків в баскетбольних розписах. Але все одно більше, ніж це було раніше, до 70. Середня комісія на баскетбольні парі в Леон ру – 4% перед стартом матчів, та 5% в лайві.

Мобільні ставки

На сайті букмекерської контори Леон є повноцінна мобільна версія та додатки Android та IOS. У телефоні вийде створити акаунт, поповнити рахунок, створити заявку на виведення і отримати доступ до акцій:

У мобільній версії так само, як і на сайті є розділ з правилами. Також доступна служба підтримки. Сторінки відкриваються досить швидко, отримувати інформацію і робити ставки з телефону досить зручно.

На думку багатьох клієнтів БК Леон мобільна версія підходить для мобільних ставок. Перш за все, відзначають зручне розташування кнопок і наявність прямих трансляцій. Чорний фон і білі шрифти обрані вдало, на думку гравців.

Що стосується швидкості серфінгу і реєстрації парі, то все це на тверду четвірку, за відгуками більшості клієнтів. Опція кеш-ауту працює добре, і не викликає особливих нарікань. Багато гравців, що роблять угоди в лайві, активно використовують цю функцію.

Мобільні ставки

Любителі бонусів і акцій в захваті від пропозицій букмекера. Хоча далеко не всі беттори ризикують отримувати вітальний бонус, бо його непросто відіграти. Про акції, пов'язані, з конкретними видами спорту та турнірами, також достатньо хороших коментарів.

На передній план букмекер помістив самі касові матчі. Поєдинки Ліги чемпіонів хоч і відбудуться через три тижні, проте, вже зараз бетторам доступні широкі розписи в мобільній версії. На мобільному сайті можна задати питання консультантам в чаті. Кнопки авторизації і реєстрації на звичних місцях. За швидкістю роботи мобільний сайт трохи випереджає основний.

Бонус Леон ру

Клієнтам букмекерської компанії Леон доступні привабливі бонуси та акції. Найбільш відома – для новачків вітальний бонус. Гравці поповнюють рахунок та можуть активувати бонус на перший депозит. Оператор запровадив свої умови для відіграшу стартового бонусу. Гравці набирають бали (Леони) за ставки за певним курсом. Враховуються будь-які ставки. Щоб відіграти бонус, потрібно витратити на ставки 25 перших депозитів.

На сайті Леон акції з’являються регулярно. Потрібно слідкувати за новинами, щоб не проґавити вигідну акцію. Наприклад, зараз діє акція з призовим фондом 4 млн. рублів. Гравці збирають чеки, за які потім застосовуються в розіграшах призів.

Бонус Леон ру

Фінансові операції

Поповнюють ігровий рахунок на сайті букмекерської контори Леон ру за допомогою:

● карт Visa / Mastercard;

● платіжних систем Qiwi, "Яндекс.Деньги";

● єдиного гаманця ЦУПІС;

● мобільних операторів "Теле2", "Мегафон", МТС, "Білайн".

Мінімальний депозит - 10 рублів, максимальний - 1 млн для банківських карт і 250 000 руб. для електронних гаманців.

Зняття коштів доступне для тих же платіжних систем. Мінімальна сума - 1000 рублів, максимальна - 14 500 рублів. Всі транзакції проводяться тільки в російських рублях. Комісія за операції не стягується. Відгуки клієнтів про фінансові операції різняться. Одні хвалять букмекера за оперативність, а інші критикують за затримки. Іноді гравцям доводиться звертатися в ЦУПІС, щоб вирішити питання з виплатою виграшів.

БК Леон відгуки гравців

Клієнти букмекерської контори відзначають надійність в фінансових операціях. Багато гравців задоволені, що додалися ставки в розписах. Правда, далеко не всіх влаштовує наявність всього однієї валюти для розрахунків і декількох платіжних систем.

Позитивно оцінюють беттори роботу служби підтримки та бонуси. Більшість клієнтів влаштовують коефіцієнти. Але в той же час, висловлюються побажання збільшити кількість ринків в тенісних і хокейних розписах.

Є небагато критики з приводу високої маржі на деякі позиції і види спорту. Найбільше зауважень лунає про ставки на кіберспорт. Воно й зрозуміло, адже комісія часто досягає 8%. Не всіх влаштовує той факт, що комісія в межах однієї розпису може відрізнятися на більш ніж 4%. Ну і відсутність прямих трансляцій у мобільних додатках засмучує багатьох.

Розділ з акціями багатьма клієнтами оцінюється зі знаком плюс. Хоч вітальний бонус не надто вигідний, зате є безліч інших пропозицій – фрібети та інші акції.

Популярні питання

Чи обов’язково пред’являти оператору паспорт під час реєстрації?

Так, це необхідно зробити, щоб отримати можливість поповнювати рахунок та знімати кошти.

Скільки чекати часу, коли кошти потраплять на баланс?

Зазвичай поповнення рахунку на Леон ру відбувається миттєво.

Для чого потрібен бонусний код Леон?

Він дозволяє збільшити вітальний бонус та отримати доступ до більшої кількості акцій.

Висновки

Ми зробили Леон огляд та переконалися, що компанія пропонує вигідні коефіцієнти, хороші мобільні додатки та швидкий сайт. Ліміти для поповнення рахунку та зняття коштів влаштовують більшість клієнтів. Нажаль, ще немає прямих трансляцій .

Коментарі ()