Головне

У чемпіонаті світу у класі TCR за іспанську команду виступати українець Ігор Скуз

19.03.2015 18:41 191 0

29 березня у малайзійському Сепангу стартує Інтерконтинентальний чемпіонат світу TCR, участь у якому візьме український автогонщик Ігор Скуз.

Таку інформацію світовим ЗМІ надала команда Campos Racing, йдеться у прес-релізі, який отримав Чемпіон.

Іспанці підтвердили участь у сезоні TCR з двома автомобілями Opel Astra OPC, і розширенням до трьох автомобілів, починаючи з третього етапу в Іспанії.

Більш того, керівник команди Джоан Орус назвав ім'я першого пілота. "Ми покладаємо великі надії на участь у Інтерконтинентальному чемпіонаті, і раді, що Campos Racing на змаганні представлятиме Ігор Скуз" - заявив він.

За час своєї спортивної кар'єри Ігор Скуз багаторазово ставав чемпіоном України з кільцевих гонок. У 2014 році виграв відразу два етапи чемпіонату Європи з кільцевих гонок ETCC.

"Для мене велика честь їхати на чемпіонаті світу у складі такої команди як Campos Racing, але у першу чергу я буду представляти Україну, - розповів сам Скуз. - І саме цей факт змушує мене тренуватися з подвійною силою".

Інтерконтинентальний чемпіонат світу TCR був створений легендарним у світі автоспорту Марчелло Лотті. За вельми короткий час змагання стало одним з головних автоспортивних подій світу.

Коментарі ()