Головне

Фоменко: "Польща - сильна команда"

19.03.2013 19:14 685 0
Фоменко: "Польща - сильна команда"

Збірна Польщі - сильний суперник, футболісти якого представля.ть європейські клуби.

Про силу суперника, а також про справи української команди розповів тренер Михайло Фоменко.

Про стосунки з тренерськими штабами клубів Прем'єр-ліги

Нормальні у нас стосунки. Ми спілкуємося на всіх рівнях: з тренерами, медперсоналом... Також тісно спілкуємося і з самими гравцями.

Про травмованих

Коноплянка не зіграє, у нього проблеми з хребяцми. Він вчора приїхав з лікарме, ми переговорили. Також Кучер отримав травму, йому наклали шви. Сьогодні-завтра їх знімуть, але його участь в матчі залишається під питанням.

Про збірну Польщі

Майже всі футболісти Польщі представляють європейські клуби. Польща - сильна команда, яка також знаходиться в боргу перед своїми вболівальниками. Я маю на увазі її невдалий виступ на Євро-2012. Вони спробують реабілітуватися.

Сильні сторони команди - правий фланг і нападник. На цих позиціях у них грають гравці дортмундської "Боруссії", які доставили чимало проблем "Шахтарю" в Лізі чемпіонів. Спробуємо нейтралізувати їх.

Про перспективи Антонова і Шиндера в збірній

Перспективи є у всіх виконавців, які представляють нашу лігу. Журналісти аналізували список викликаних гравців і звернули увагу, що 7-8 чоловік у своїх клубах не мають постійної практики. Хто краще себе буде проявляти, того і будемо запрошувати.

Про воротарів збірної

Наші воротарі всі доволі високого рівня, кожен з них може вийти в стартовому складі. Хто з них виявиться 22 березня сильніший, той і вийде в основі. Що стосується збірної Польщі, то у цієї команди також є кілька хороших воротарів, тому не думаю, що травма основного голкіпера стане проблемою.

Про ситуацію з базою "Динамо" в Конча-Заспі

ФФУ направляла листа "Динамо", щоб провести збір у Кончі-Заспі. Нам сказали, що поля будуть, але проживає вже чотири команди. Якщо п'ять - буде тісно. Тому ми знайшли готель недалеко від бази.

Про Ярослава Ракицького

Ми з ним поговорили. Він надалі послугу національної збірній робити не буде. Я в нього запитав, чому, коли у нього була вітрянка, деякі гравці "Шахтаря" приїхали в збірну, а він - ні? Він сказав, що інші футболісти вже перехворіли, а він - ні, тому міг привезти нам цю болячку.

Коментарі ()