Українська правда

Шахтар вилетів із зони плейоф у Лізі чемпіонів після 2 туру

Руслан Травкін — 3 жовтня, 00:20
Шахтар вилетів із зони плейоф у Лізі чемпіонів після 2 туру
Шахтар

Завершилися матчі другого раунду основного етапу Ліги чемпіонів-2024/2025. Донецький Шахтар розгромно програв італійській Аталанті.

"Гірники" розташувалися на 27 позиції в загальній турнірній таблиці. Таке місце означає, що "помаранчево-чорні" не кваліфікуються на пряму чи в стикові матчі.

У наступному турі команда Пушича зіграє проти лондонського Арсенала, за який грає Олександр Зінченко. "Каноніри" напередодні обіграли ПСЖ і посідають 13 сходинку.

Мадридський Реал з Андрієм Луніним у воротах на виїзді поступився Ліллю. "Бланкос" розташувалися на 17 позиції.

Лісабонська Бенфіка розгромила на власному полі Атлетико. Завдяки перемозі "орли" з двома перемогами у активі йдуть на третьому місці.

Поки що слабко виступає іспанська Жирона Віктора Циганкова – 0 очок за 2 гри. Також без набраних балів і Слован Данила Ігнатенка.

Очолює турнірну таблицю Боруссія Дортмунд. "Джмелі" набрали 6 очок і мають різницю голів 10:1.

Астон Вілла Аталанта Баварія Баєр Барселона Бенфіка Болонья Боруссія Дортмунд Брест Брюгге Жирона Зальцбург Інтер Ліверпуль Лілль Манчестер Сіті Мілан Монако ПСВ ПСЖ Реал Мадрид Селтік Слован Спарта Спортинг Феєнорд Црвена Звезда Шахтар Штутгарт Ювентус Янг Бойз Арсенал Лондон Штурм Грац Атлетико Мадрид Ліга чемпіонів-2024/25