Головне

Воротіліна: У мене немає поваги до своїх батьків, як до людей

25.02.2020 11:11 3485 0
Воротіліна: У мене немає поваги до своїх батьків, як до людей

Джерело - Чемпіон.

Гроші, які збирали на лікування Тетяни Воротіліної привласнили її батьки.

Про це розповіла сама спортсменка.

  Актуально: Читайте повне інтерв'ю Тетяни Воротіліної

"На жаль, у мене дуже дивні відносини з батьками. Одразу після аварії Антон (хлопець, з яким була Тетяна під час аварії) створив паблік в Фейсбуці по збору грошей. Були викладені реквізити карти моєї матері. А коли потрібно було вже платити за лікування, то мати просто відмовилася переказувати гроші.  І я вмовляла її декілька разів, але це ні до чого не призводило. Уже в Києві я дізналася, що колеги-тенісисти приносили їй гроші.

Розумієш, у мене немає поваги до своїх батьків, як до людей. Я постійно намагаюся працювати над собою. Людям здається, що я надзвичайно сильна людина, але це стосується тільки моєї ноги. Бо це я прийняла рішення уже в 22 роки. Зараз я розумію, що в мені є багато негативних установок. Коли я намагаюся розібратися, звідки вони в мене з’явилися, то в мене ще менше бажання спілкуватися зі своїми батьками. Аварія просто розставила всі крапки над і",- сказала марафонка-кіборг.

Тетяна Воротіліна – дівчина-кіборг і єдина в Україні жінка, яка здолала марафон на протезі й стала рекордсменкою Національної Книги рекордів.

Коментарі ()