Головне

Лавриненко: Верес працює під навантаженням

Сергій Лавриненко підсумував спаринг проти тернопільської Ниви
15.07.2023 10:55 602 0
Лавриненко: Верес працює під навантаженням

Верес до старту сезону повинний попрацювати, як в тактичному плані, так і над фізичними кондиціями. 

Про це розповів головний тренер рівненського клубу Сергій Лавриненко.

"Не готувалися якось конкретно саме до цієї гри. В нас є чіткий план тренувань. Команда зараз працює під серйозним навантаженням - по два тренування в день. Через це сьогодні було багато технічного браку. Навіть ті, хто добре працює з м'ячем - сьогодні помилялися.

Але головне - не сьогоднішня гра, а матчі чемпіонату. Попереду багато роботи: як в тактичному плані, так і над фізичними кондиціями. Розуміємо, яким важким буде чемпіонат. Тому треба працювати над усіма компонентами гри.

Нам поки не вистачає якісної взаємодії між гравцями. Але в нас багато новачків, є футболісти на перегляді. В усіх різний ступінь готовності. Час ще є - будемо додавати.

Нива сьогодні грала дуже вмотивовано. Так завжди, коли нижча за рангом команда грає проти вищої за рангом. Хлопці хотіли себе показати на фоні команди УПЛ. Я давно знаю Василя Малика - його підопічні завжди грають у швидкісний футбол. Сьогодні вони також показали добротну гру.

Ми продовжуємо готуватися до сезону. Завтра в нас ранкове тренування. Одразу потому їдемо до Львова і там готуємося до гри з Карпатами 17-го липня. Розберемо сьогоднішній матч і виправлятимемо помилки. В нас зараз дуже насичений графік. В понеділок граємо з Карпатами і через день зіграємо з Кривбасом. Обидві команди демонструють потужний футбол. Перевіримо себе на фоні сильних суперників", - відзначив Лавриненко.

Раніше Верес та Нива не визначили сильнішого в контрольному матчі.

Коментарі ()