Головне

Прем'єр-ліга. 18 тур. Карпати - Динамо 1:2. Знову поразка львів`ян на Арені-Львів

11.03.2016 23:03 419 0
Прем'єр-ліга. 18 тур. Карпати - Динамо 1:2. Знову поразка львів`ян на Арені-Львів

Повернення Карпат на Арену-Львів вийшло зіпсованим. У матчі 18 туру львівська команда програла київському Динамо з рахунком 1:2. Начебто і сама гра пішла у господарів, і команда повела в рахунку, але попереду був провальний другий тайм.

Підтримати Карпати в цьому поєдинку прийшло до 20 тисяч глядачів і Арена-Лавів гнала свою команду вперед. За винятком стартових хвилин, коли Динамо мало повну перевагу, Карпати вирівняли гру, а на 27-ій хвилині неочікувано вийшли вперед. На 27-й хвилині Чачуа з метрів 16 пробив не сильно, але Шовковський м`яч не втримав і він від його рук закотився у ворота Динамо. Очевидна помилка голкіпера Динамо, як і захисників столичного клубу, які дозволили безперешкодно вдарити гравцю Карпат.

Пропущений гол добряче завів Динамо. Було багато фолів у гравців Динамо, груба гра і лише дві жовті картки, хоча могли бути удвічі більше, але шкодував чемпіонів України суддя.

На 33-й хвилині два найреальніші моменти зрівняти рахунок в Динамо. Спочатку Буяльський не зумів переграти Мисака, а потім вже Гармаш пробиває у стійку воріт. У доданий арбітром час Карпати мали нагоду знову пробити Шовковського, але одного разу Динамо рятує голкіпер, а в іншому епізоді в захисті відпрацював Ярмоленко.

Олег Гусєв - грає як в свої 20-ть!

Стартові хвилини другого тайму нічого доброго Карпати не могли віщувати. Абсолютна перевага Динамо і гол у ворота Карпати визрівав. Чи то зелоно-білі зарано сіли в захист, чи то Динамо так сильно заграло, але опору Карпат не було помітно. 

Вже на 55-й хвилині Динамо зрівнює рахунок. На фланзі Гусєв видряпав м`яч у двох гравців Карпат і віддав в карний на Гармаша, який обігрався з Теодорчиком і той без проблем переграв Мисака - 1:1. До речі, нинішня форма Гусєва не може не радувати Сергія Реброва, оскільки рухається по полю Олег, як у свої 20-ть.

Динамо довести матч до перемоги було справою техніки. Карпати, пропустивши на старті другого тайму швидкий гол і зовсім відійшли в оборону, і це було помилкою. На 64-ій хвилині влучний удар Ярмоленка низом з лінії штрафного змусив Мисака вдруге у цій грі діставати м`яч з власних воріт - 1:2. Більше шансів Карпатам Динамо в цій грі вже не дало. Нічого не дали і заміни господарям. У Динамо можна відзначити дебют у першій команді Беседіна та Оріховського, яким Ребров дав зіграти по 10 хвилин.

Коментарі ()