Головне

Італієць Баранка назвав дивні матчі 16 туру ЧУ серед молодіжних команд

30.11.2015 11:40 1100 0

Керівник організації Federbet Франческо Баранка, яка займається викриттями договірних матчів, прокоментував ситуацію з матчем складів Карпат U-21 і Олімпіка U-21 (4:0).

"Українські чемпіонати U-21 і U-19 страшенно хворі. Вони поза контролем організацій, які проводять змагання. Ми співпрацюємо з математиками одного з університетів. Вони сказали нам, що ймовірність того, що цей матч нормальний, становить 10 в мінус 218-му ступені. Коефіцієнти на цей матч були позбавлені будь-якого сенсу. Це не наше враження, це просто математика.

Це один із найграндіозніших матчів з фіксованим результатом, який я бачив у житті. Мою думку розділили багато експертів, які моніторять рух ставок.

Я підозрюю, якою буде реакція. Скажуть, що гравці були в поганій формі або ще щось таке.

Якщо хтось доведе мені, що цей матч був нормальним, я назавжди кину свою роботу. Скільки грошей поставили? Дуже багато. Але я не можу сказати, скільки саме. Той, хто поставив такі суми, був упевнений, що багато гравців втягнуті в процес. Не один футболіст. Сумно, що такі молоді гравці роблять такі речі.

Я вам скажу, що і в матчі дублерів Волинь - Металург Запоріжжя (5:1) була така ж ситуацію.

Поки у вас не прийняли закон про протидію корупції в спорті, відбуваються дуже дивні речі", - цитує Баранка Футбол 24 з посиланням на 2+2.

Коментарі ()