Головне

Маркевич: Як я можу керувати командою, якщо люди хочуть йти?!

09.08.2015 23:12 777 0

Мирон Маркевич не може керувати Дніпром, бо деякі люди хочуть залишити клуб, і кажуть про це відкрито.

Про це заявив після матчу з Динамо сам головний тренер дніпропетровців, якого цитує офіційний сайт клубу.

"Як я можу керувати командою, якщо люди хочуть йти?! І вони говорять це відверто. Просять відпустити чи підняти зарплату. Так що ж мені робити? Значить, мені теж треба піти. Але я ж не буду на це дивитися", - сказав він.

"Ми грали з Динамо. Можна було і в три захисники зіграти, але я ж розумію, що там флангові футболісти досить серйозні. Це вже наприкінці ми пішли ва-банк. Я не знаю, який склад у мене буде завтра", - додав фахівець.

За словами Маркевича, Канкава відкрито сказав, що не хоче грати у Дніпрі.

"Я так розумію, що це свого роду шантаж: або ви відпускаєте, або я так і буду грати далі. Потрібно визначатися. Людина хоче піти, значить, на його місце повинен бути гравець. А зараз до нас будуть їхати, я так розумію, вільні агенти з усієї Європи. І що я з ними буду робити?" - риторично запитав він.

"Це ж Дніпро! Команда, яку добре знають у Європі. Два місяці тому ми грали у фіналі Ліги Європи. Значить, треба серйозно займатися командою. Можна зараз на Маркевича чи ще на когось звалити, але від цього нічого не зміниться. Але далі так бути не може", - запевнив тренер.

Коментарі ()