Головне

Після сутичок ультрас Чорноморця та Металіста із сепаратистами в Одесі є загиблі

02.05.2014 22:22 641 0

Внаслідок сутичок в Одесі між активістами Антимайдану та фанатами одеського Чорноморцята харківського Металіста 3 осіб загинули, 15 доставлені до лікарні с травмами різного ступеня тяжкості.

Про це йдеться у повідомленні облуправління МВС України.

Також поранені троє працівників міліції.

"У ході протистояння використовувалося каміння, коктейлі Молотова та вибухові пристрої. Міліції вдалося розділити сторони кордоном та припинити протистояння", - заявили в МВС.

Після тимчасового спокою, протистояння розпочалося в районі Грецької площі.

В МВС зазначили, що внаслідок протистоянь в Одесі один чоловік отримав вогнепальне поранення у праву легеню: він не дожив до приїзду "швидкої".

Ще один постраждалий - 17-річний хлопець, якого з вогнепальним пораненням стегна доставили до Одеської обласної клінічної лікарні.

Водночас, "Інтерфакс-Україна" з посиланням на облуправління МВС повідомляє, що число загиблих під час масових безладів збільшилося до 4 осіб.

Журналісти, у свою чергу, повідомляють про 7 загиблих біля ОДА.

Разом з тим, журналісти "Думской" зазначали, що на місці зіткнень виявили дві гільзи калібру 5,45 мм від зброї на базі автомата Калашникова й одну кулю. Окрім того, під час сутичок були зафіксовані особи з боку сепаратистів, озброєні вогнепальною зброєю.

Раніше самі активісти з боку проукраїнської ходи в Одесі заявляли, що міліція не втручається у сутички, а подекуди навіть допомагає і захищає сепаратистів.

Українська правда

Коментарі ()