Головне

Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Манчестер Юнайтед - Олімпіакос 3:0. Бенефіс Ван Персі

19.03.2014 19:53 794 0
Ліга Чемпіонів. 1/8 фіналу. Манчестер Юнайтед - Олімпіакос 3:0. Бенефіс Ван Персі

Манчестер Юнайтед героїчно пробився до чвертьфіналу Ліги чемпіонів. Після поразки 0:2 на виїзді, команда Девіда Мойеса змогла забити три м'ячі у ворота Олімпіакоса, і довела всім скептикам, що дияволів списувати з рахунків поки рано.

Перший тайм став переломним у протистоянні суперників. Греки, які мали хорошу перевагу після першої гри, вирішили не відсиджуватися в обороні, і активно пішли вперед, створюючи біля воріт Де Хеа набагато гостріші моменти, ніж англійці. Проте, переломним моментом у грі став момент з необов'язковим порушенням Олебаса в своєму штрафному. І після цього почався бенефіс Робіна Ван Персі.

Голландець забивав сьогодні з усіх позицій. Спочатку холоднокровно реалізував одинадцятиметровий. За хвилину до завершення першого тайму відгукнувся на передачу Руні, і розстріляв ворота. А останнім акордом його феєричного виступу став штрафний удар, з якого нападник обдурив голкіпера, пробивши йому під опорну ногу.

Варто також відзначити внесок Девіда Де Хеа у загальний успіх манкуніанців. Голкіпер в першому таймі часто виручав свою команду в епізодах, в яких, здавалося, м'яч мав стовідсотково опинятися в сітці воріт господарів. Хорший матч провів Руні, котрий віддав гольовий пас, і заробив штрафний, з якого забивав Ван Персі. Багато працювали Валенсія та ветеран Гіггз.

Що стосується Олімпіакоса, то після третього пропущеного команда зібралася, і ще активніше пішла у наступ. Але, чи то фортуна відвернулася від команди Мічела, чи психологічно команда "просіла" - одним словом, забити грекам так і не вдалося, як вони не старалися.

Таким чином, МЮ виходить до наступного раунду, а Девід Мойес продовжує похід за останнім трофеєм, на який у його команди ще залишилися шанси. З урахуванням невдалого виступу у внутрішній першості, за результатами єврокубка, швидше за все, і буде визначатися майбутнє тренера біля керма Юнайтеду.

Коментарі ()