Головне

"Шахтар" і "Динамо" розсудить Юрій Вакс

03.04.2012 20:16 409 0

Стала відома бригада арбітрів, призначена для обслуговування центрального матчу 26-го туру чемпіонату України між "Шахтарем" і "Динамо", який розпочнеться в Донецьку на "Донбас Арені" в найближчу суботу, 7 квітня о 16.00.

Суддя в полі - Юрій Вакс із Сімферополя, з яким динамівці зустрічалися зовсім недавно - 11 березня Вакс судив виїзний матч киян проти "Кривбасу" (3:0), що запам'ятався тим, що у арбітра було, здавалося б, більш ніж достатньо підстав перервати і відмінити гру, але він знайшов в собі рішучість цього не робити.

Крім того, Вакс працював на ще двох виїзних за участю "Динамо" - у 8-му турі "біло-сині" розгромили "Дніпро" (4:0), а в 16-му турі мінімально здолали "Металіст" (2:1 ). Також кримчанин відпрацював на поєдинку за Суперкубок України 2011 року, в якому "Динамо" обіграло "Шахтар" з рахунком 3:1.

Всього ж у своїй суддівській кар'єрі Юрій Вакс дев'ять разів перетинався з "Динамо". З них у восьми поєдинках "біло-сині" здобували перемогу, лише одного разу програвши (14 серпня 2010 року в Полтаві місцевій "Ворсклі" - 1:3), маючи різницю м'ячів - 25:9.

Допомагати кримчанину в майбутньому поєдинку будуть асистенти арбітра Олександр Войтюк із Запоріжжя і Сергій Беккер з Харкова. Функції резервного виконає арбітр Юрій Мосейчук (Чернівці), який також напередодні буде судити матч молодіжних складів.

Роботу арбітрів оцінить інспектор ФФУ Петро Кобичик (Чернівці), повідомляє dynamo.kiev.ua.

Коментарі ()