Головне

Коломойський каже, що у ворота "Динамо" не призначили пенальті

19.03.2012 08:58 957 0

Cуддя не призначив 100% пенальті у ворота "Динамо" у матчі 23 туру чемпіонату України з "Дніпром".

Про це після гри сказав власник дніпропетровського клубу Ігор Коломойський.

"Ви усе бачили повтори, тому тут точка зору однозначна: явний пенальті. Двох думок бути не може - це те, що стосується пенальті. 

Друге - це штрафний, після якого Алієв забив гол. Штрафного ніякого не було, суддя стояв поряд. Гравець зіграв в м'яч, вибив його, а після цього дали штрафний - це друга частина нашого Марлезонського балету. 

Те, що стосується другого гола - не можу сказати, тому що ваші оператори спрацювали не дуже добре і я не можу провести лінію. Але не важливо, було-не було, вже інший хід гри. 1:0 в роздягальню "Дніпро" або 0:1 по ходу гри - це абсолютно різні історії", - розповів Коломойський в інтерв`ю програмі "Про футбол".

Окрім того Коломойський на всю країну озвучив номер президента "Динамо" Ігоря Суркіса, щоб запитали в його, чи був пенальті у цій грі.

"Тепер я хочу ще інше вам сказати. Називаю вам номер телефону : *** -***- ** -**. Це - номер Ігоря Михайловича Суркіса.

Для чистоти експерименту нехай він прокоментує, був пенальті або не було пенальті. А якщо не було, але пенальті дали, то нехай запише в список свого виграшного складу, чемпіонського або лігочемпіонського суддю Аббулу", - сказав Коломойський. 

Коментарі ()