Українська правда

Вірт: Ребров має допрацювати до кінця Ліги націй

Олег Дідух — 11 жовтня, 17:21
Вірт: Ребров має допрацювати до кінця Ліги націй
Юрій Вірт
ФК Верес

Головний тренер тернопільської Ниви Юрій Вірт напередодні матчу Ліги націй проти Грузії поділився своєю думкою стосовно того, чи варто зараз підіймати питання про відставку наставника збірної України Сергія Реброва.

Вірта цитує Sportnews.com.ua:

"В нас є президент УАФ, у нього є багато помічників, які знають більше, ніж усі ми разом узяті. На мою думку, в будь-якому разі Сергій Станіславович має допрацювати до кінця Ліги націй. Далі вже треба дивитися на результат, на гру і тоді приймати рішення. До нового року взагалі не має стояти питання про звільнення чи відставку. Для мене розмови про можливе звільнення Реброва незрозумілі.

Є Ліга націй. Зіграємо Лігу націй, і тоді я думаю керівники нашої Асоціації можуть дивитися на результат, на гру і тоді приймати якісь рішення. Я думаю, що до цього це все не має жодного сенсу".

Матч між збірними України та Грузії відбудеться сьогодні, 11 жовтня. Початок зустрічі о 21:45. Наш сайт проведе текстову трансляцію. Раніше своїми прогнозами поділилися Ігор Худоб'як та Андрій Телесненко.

Нагадаємо, Грузія очолює турнірну таблицю Групи 1 у Лізі B. Команда Віллі Саньоля у вересні розгромила Чехію, а потім мінімально перемогла Албанію.

Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Юрій Вірт Збірна Грузії з футболу