Українська правда

Довбик та Циганков привітали фанатів Жирони іспанською мовою

Довбик та Циганков привітали фанатів Жирони іспанською мовою

Українські футболісти Жирони Артем Довбик та Віктор Циганков майже одразу стали улюбленцями фанатів каталонського клубу. І це не дивно, адже обидва гравці майже одразу стали лідерами команди.

Протягом неймовірного сезону українці стабільно радували публіку своїми перформансами на полі. Чого лише коштує статус найкращого бомбардира Ла Ліги в Артема та останній матч сезону проти Гранади (7:0), в якому обидва видали шалену результативність, долучившись загалом до всіх семи голів.

Проте сезон завершився, а наші футболісти продовжують радувати публіку. Цього разу обидва вирішили привітати вболівальників іспанською мовою.

"Добрий вечір. Я хочу подякувати своїй команді за підтримку та вболівальникам за їхній неймовірний ентузіазм. Цей сезон був фантастичним, тому що ми були сім'єю. Дуже вдячний всім", — сказав Довбик.
"Добрий вечір усім. Дуже дякую за підтримку та любов у цьому сезоні. Насолоджуйтесь святом і до зустрічі в наступному сезоні. Вперед Жирона", — додав Циганков.

Відео

Саме українці стали одним з головних чинників історичного сезону для Жирони. Віктор в іспанському чемпіонаті зіграв 30 матчів, забив 8 м'ячів та віддав 7 асистів.

Але вклад Артема просто неймовірний. Його 24 голи та 8 гольових передач у 36 поєдинках як ніщо інше дозволили команді посісти 3 сходинку та вперше в історії кваліфікуватися в Лігу чемпіонів.

Поки невідомо, чи продовжать обидва футболісти грати за каталонський клуб в наступному сезоні, адже обома вже давно цікавляться імениті клуби, але єдине залишиться незмінним — любов фанатів до українців та їхнє місце в історії клубу.

Жирона Чемпіонат Іспанії, Ла Ліга Віктор Циганков Артем Довбик