Головне

Денисов: У Шахтарі рішення завжди залишається за Ахметовим

Журналіст поділився своєю думкою про кризу у Шахтарі
05.03.2021 22:40 2816 0
Денисов: У Шахтарі рішення завжди залишається за Ахметовим

Джерело - Чемпіон.

Після матчу з Агробізнесом весь тренерський штаб Шахтаря закрився в окремій кімнаті хвилин на двадцять. 

Про це заявив директор телеканалів Футбол Олександр Денисов.

"Поразка від Зорі відкидає Шахтар на чотири очки від Динамо і це ще не всі погані новини. Буквально через кілька днів донецька команда поступається першоліговському Агробізнесу в Кубку України, команді, яка не провела жодного офіційного матчу в цьому року, зіграла 120 хвилин і обіграла Шахтар, забивши м'яч у додатковий час. Напевно, жах для уболівальників Шахтаря, як і для самої команди, так і для тренерського штабу. Ніхто нічого подібного і уявити не міг, але ось така реальність.

Звичайно, матч з Агробізнесом - це великий удар по Шахтарю, який може відгукнутися в Лізі Європи і в чемпіонаті України. Питань дуже багато. Що відбувалося далі? Після матчу з Агробізнесом весь тренерський штаб Шахтаря закрився в окремій кімнаті хвилин на двадцять. Після такої ситуації, багато хто вважав, що Каштру може подати у відставку, але він не прийняв таке рішення. Після матчу він Каштру взяв всю провину на себе, він не здається, він не опускає рук.

Ми розуміємо, що в клубі "Шахтар" рішення завжди залишається за президентом Рінатом Ахметовим. Ахметов тримає гросмейстерську паузу, він вміє чекати, вміє робити паузи в найскладніших ситуаціях для того, щоб приймати рішення. На цей час Ахметов не з будь-якою інформацією ні до клубного керівництва, ні до тренерського штабу не звернувся", - сказав Денисов.

Раніше, Шахтар виплатив Десні 150 тисяч євро за нічию з Динамо.

Коментарі ()