Головне

Дзинзирук готовий до об'єднавчого бою - Нужненко

03.11.2008 17:59 331 0
Чемпіон WBO у першій середній вазі (до 69,8 кг) українець Сергій Дзинзирук готовий провести об'єднавчий бій з іншими чемпіонами світу. Так вважає чемпіон світу WBA у напівсередній вазі Юрій Нужненко.

"Я дивився бій, і першу його половину серйозно нервував. Колумбієць виявився гідним суперником. Нічого до бою про Хуліо не чув, але його статистика вражала - 34 перемоги з них 31 нокаутом" - каже Нужненко.

"Спочатку Сергій боксував досить обережно - суперник хороший панчер. А наприкінці перевага була повністю на боці Сергія. Він дуже грамотно і технічно довів бій до логічного завершення".

"Чи готовий Дзинзирук на об'єднавчий бій? Давно, але промоутери не можуть між собою домовитися. Він хоче вийти на вищий рівень, але ризикувати і зриватися, припустимо, до Америки теж досить ризиковано. Тут стабільність, він у п'ятий раз захистив чемпіонський пояс, вже досить досвідчений для найсерйозніших поєдинків," - говорить Нужненко.

Нагадаємо, вночі із суботи на неділю Сергій Дзинзирук успішно провів п'ятий захист титулу, отримавши перемогу одностайним рішенням суддів над колумбійцем Хоелем Хуліо (34-2, 31 нокаут). Чемпіонами світу у вазі Дзинзирука є пуерторіканець Даніель Сантос (WBA) та американці Верно Філліпс (IBF) й Сержіо Мора (WBC).

За матеріалами "Сєгодня"

Коментарі ()