Українська правда

Шафаренко: У Континентальному кубку Сокіл показав те, на що здатен

Руслан Травкін — 22 жовтня, 22:31
Шафаренко: У Континентальному кубку Сокіл показав те, на що здатен
Олег Шафаренко
Сокіл

Головний тренер київського Сокола Олег Шафаренко прокоментував виступи команди у Континентальному кубку. Він зазначив, що це максимум команди при теперішньому рівні хокею в Україні.

Його слова цитує клубна пресслужба.

"Такий результат, на жаль, був очікуваним, оскільки в процесі підготовки ми з незрозумілих причин не зіграли жодного офіційного матчу.

Якщо в нашій країні хочуть розвивати хокей, то того, що зараз відбувається, не можна допускати за жодних обставин. Жодні товариські поєдинки не замінять офіційних. Ми залишилися без ігрової практики, без ігрового тонусу. Навіть п’ятьма тренуваннями в день цього недостатку не компенсуєш.

В Італії нас вистачило лише на одну гру. Зустріч проти Ріттнера ми провели добре, могли навіть перемогти. Два наступних поєдинки провели жахливо. Такі реалії.

Повторюся: не маючи за спиною жодного офіційного матчу, на щось претендувати на такому турнірі дуже важко. Це навіть якщо не враховувати виснажливий автобусний переїзд тривалістю 35 годин", – сказав Шафаренко.

«Сокіл» завершив виступ у другому раунді Континентального кубка трьома поразками в трьох матчах. Український гранд зазнав поразки від італійського Ріттнера (4:5), поступився словенському Єсєніце (2:5) та хорватському Сісаку (2:4).

Континентальний кубок Сокіл Олег Шафаренко хокей