Українська правда

Дулуб поділився очікуваннями від виступів Шахтаря в Лізі чемпіонів

Андрій Яросименко — 3 вересня, 11:05
Дулуб поділився очікуваннями від виступів Шахтаря в Лізі чемпіонів
Олег Дулуб
ФК ЛНЗ

Колишній наставник ЛНЗ, Чорноморця та Карпат Олег Дулуб вважає що донецький Шахтар може здивувати своїм виступом в Лізі чемпіонів.

Його слова передає Український футбол.

"Спостерігаючи ззовні, я можу сказати, що в донецької команди зникла командна швидкість. Треба розбиратися, з чим це пов'язано. Проблеми можуть бути в тренувальному процесі або у взаєминах у колективі. Впливати можуть багато факторів.

Що я очікую від Ліги чемпіонів? Турнір відбуватиметься за новим форматом і буде дуже багато несподіваних результатів. Коли грали матчі вдома і на виїзді з одним і тим самим суперником, то це одна історія. А коли вісім різних суперників, то потрібно буде варіювати.

Що стосується шансів Шахтаря, то донецька команда останнім часом позитивно дивувала в єврокубках. Багато хто хоронив Шахтар, але він постійно вистрілював. Сподіваюся, цього сезону буде так само", — сказав фахівець.

Напередодні було опубліковано розклад поєдинків Шахтаря у ЛЧ. Зазначимо, всього "гірники" зіграють вісім матчів — чотири номінально домашніх, та стільки ж на виїзді.

Домашні матчі українська команда прийматиме у місті Гельзенкірхен, Німеччина, на стадіоні "Фельтінс-Арена". Раніше головний тренер команди Маріно Пушич поділився думками про суперників, яких його команда отримала у Лізі чемпіонів

Шахтар Олег Дулуб Шахтар Донецьк Ліга чемпіонів-2024/25