Українська правда

Худоб'як: У збірної Грузії є одне слабке місце

Андрій Яросименко — 11 жовтня, 16:43
Худоб'як: У збірної Грузії є одне слабке місце
Збірна України на тренуванні
УАФ

Колишній півзахисник Карпат та збірної України Ігор Худоб'як перед матчем України в Лізі націй заявив, що слабке місце збірної Грузії – це оборона.

Його слова передає NV.

"Звичайно, я очікую на перемогу України. Так, з новим тренером Віллі Саньолем Грузія додала в організації гри та дисципліні, але в них є ахіллесова п’ята — вони дозволяють грати супернику, створювати небезпечні моменти біля своїх воріт. Грузини не дуже добре грають в захисті, хоча їхній воротар Мамардашвілі часто їх рятує.

Грузини дуже запальні хлопці, тому Україні треба показати, як мінімум, такий самий настрій та самовіддачу, як їхні суперники. Також потрібно бути справжньою командою, одним цілим. У Грузії є Хвіча Кварацхелія, він дійсно зірка, але й у нас є зірки – Довбик, Забарний, Мудрик. У цьому матчі їм не треба тягнути ковдру на себе, думаю, з цим проблем не буде. Я все ж вважаю, що збірна України переможе у цьому матчі з рахунком 2:1", – сказав Худоб'як.

Матч між збірними України та Грузії відбудеться сьогодні, 11 жовтня. Початок зустрічі о 21:45. Наш сайт проведе текстову трансляцію.

Нагадаємо, Грузія очолює турнірну таблицю Групи 1 у Лізі B. Команда Віллі Саньоля у вересні розгромила Чехію, а потім мінімально перемогла Албанію.

Збірна України з футболу Ліга націй УЄФА Ігор Худоб’як Збірна Грузії з футболу