Українська правда

Директор Шахтаря розповів про неймовірний ажіотаж напередодні українського класичного

— 8 травня, 15:33
Директор Шахтаря розповів про неймовірний ажіотаж напередодні українського класичного

Комерційний директор Шахтаря Дмитро Кириленко прокоментував ажіотаж напередодні українського класичного в Українській Прем'єр-лізі.

Функціонер надав коментар для пресслужби "гірників".

"Ажіотаж довкола суботнього матчу Шахтар – Динамо просто неймовірний. За перші чотири хвилини вільного продажу було реалізовано всі доступні квитки.Ключові матчі, де вирішується доля чемпіонства між Шахтарем та Динамо, зустрічаються рідко. Останній такий стався 14 років тому, коли 5 травня 2010 року ми обіграли киян на Донбас Арені з рахунком 1:0. Це було перше чемпіонство «Шахтаря», здобуте на новому стадіоні. Тому зараз зацікавленість у класиці настільки висока. Упевнений, якби була можливість грати без обмежень для вболівальників, де б ми не грали, у Донецьку, Львові чи Києві на стадіоні був би аншлаг", — розповів Кириленко.

Поєдинок запланований на суботу, 11 травня. Початок — о 18:00 за київським часом. Пряма трансляція буде доступна на каналі УПЛ-ТБ.

Нагадаємо, "гірники" продовжують лідирувати у боротьбі за чемпіонство в сезоні-2023/24 з перевагою в 4 бали. У 27 турі УПЛ Вони розгромили одеський Чорноморець. Зі свого боку кияни без шансів розбили ковалівський Колос і встановили новий рекорд чемпіонатів України.

Динамо Київ Чемпіонат України, УПЛ Шахтар