Головне

Легенда МЮ звинуватив Зінченка в негативному впливі на емоційний стан гравців Арсенала

Експерт уже не вперше критично висловлюється на адресу Олександра
16.05.2023 15:17 Андрій Дунець 2414 0
Легенда МЮ звинуватив Зінченка в негативному впливі на емоційний стан гравців Арсенала

Колишньому захиснику Манчестер Юнайтед та збірної Англії Ґарі Невіллу не подобаються емоційні святкування Олександром Зінченком перемог Арсенала.

Про це експерт розповів у коментарі для Football Daily.

"Вважаю, що один з елементів втрати титулу – характер їхніх поразок. Коли вели 2:0, коли програвали командам з нижньої частини таблиці перед камбеком, те, що вчора трапилося проти Брайтона. Я завжди сумнівався, де саме знаходиться Арсенал, дивлячись на всі ці речі, які траплялися: наприклад, надмірне святкування перемоги над Астон Віллою. Я звертаю увагу на дрібниці, які можуть здатися трохи суворими.

Зінченко після матчу з Борнмутом годину святкував з фанами та кричав. Ви хочете, щоб ваші лідери поширювали холоднокровність та заспокоювали всіх, а не щоб здіймали емоції. Ментально їм стало дуже важко, це викликало великі проблеми в останні декілька тижнів", – сказав Невілл.

Відео

Нагадаємо, кілька тижнів тому Невілл критикував Зінченка за недоречні, на його думку, й надто емоційні настанови партнерам під час матчу зі Саутгемптоном.

До речі, колишній гравець "канонірів" Жілберто Сілва вважає, що Зінченку не варто більше грати на позиції захисника.

✅ Підписуйтесь на наш телеграм-канал, щоб завжди бути в курсі головних подій зі світу спорту!

Редакція не впливає на зміст блогів і не несе відповідальності за думку, яку автори висловлюють на сторінках champion.com.ua

Коментарі ()