Українська правда

Ще одне пошкодження: Шовковський пояснив відсутність Бражка в матчі з Партизаном

Ігор Чернявський — 1 серпня, 14:17
Ще одне пошкодження: Шовковський пояснив відсутність Бражка в матчі з Партизаном

Головний тренер Динамо Олександр Шовковський пояснив, чому основний півзахисник Володимир Бражко залишився на лаві запасних у матчі-відповіді другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів проти Партизана.

Про причину такого рішення Шовковський розповів на післяматчевій пресконференції. Його слова наводить офіційний сайт Динамо.

"На жаль, вчора ввечері трапилася ситуація, у результаті якої він отримав невелике пошкодження – поріз. Йому наклали два шви на ногу, тому ми були вимушені змінювати склад по ходу. Нічого страшного, Володимир був готовий вийти, але ми не хотіли, щоб були ускладнення, та й результат першого матчу дозволив нам дещо змінити тактичну схему.

Все-таки, це було невеличке хірургічне втручання, і ми хотіли уникнути для нього ризику занести якусь інфекцію. Словом, ми просто поберегли його на майбутній матч", — сказав Шовковський.

Нагадаємо, в матчі з Партизаном зазнав серйозної травми Максим Дячук. На пресконференції Шовковський висловив побоювання, що захисник вибув на тривалий час. Клубні лікарі вже повідомили діагноз.

Динамо Київ Партизан Олександр Шовковський Володимир Бражко Ліга чемпіонів-2024/25