Українська правда

Ванат: Чекаємо на дві хороших гри проти Зальцбурга

Андрій Яросименко — 18 серпня, 15:52
Ванат: Чекаємо на дві хороших гри проти Зальцбурга
Владислав Ванат
ФК Динамо

Нападник київського Динамо Владислав Ванат підбив підсумки матчу 3 туру Української Прем’єр-ліги проти Карпат, та поділився очікуваннями про гру вирішальної стадії кваліфікації до групового етапу Ліги чемпіонів сезону-2024/25 проти Ред Булл Зальцбург.

Його слова передає пресслужба киян.

"Загалом, настрій гарний. Усі змучені, радий, що перемогли — на цю мить це найважливіше. Було важко. До того ж у першому таймі ще була спекотна погода. У Карпат хороша команда, але нам потрібно швидше завершувати ці ігри, аби не було нервових кінцівок.

Зальцбург здолали Твенте. На цій стадії вже немає слабких суперників, тим паче на кону вихід до групової стадії Ліги чемпіонів. Тож чекаємо на дві хороших цікавих гри", — сказав гравець.

Нагадаємо, перший матч проти Зальцбурга буде номінально домашнім для киян, та відбудеться 21 серпня у польському місті Люблін на "Люблін Арені", початок — о 22:00 за київським часом. Матч-відповідь пройде 27 серпня, на домашньому стадіоні австрійців "Ред Булл Арена", початок запланований на 22:00 за київським часом.

Карпати РБ Зальцбург Чемпіонат України, УПЛ Владислав Ванат Ліга чемпіонів-2024/25