Українська правда

Мазур: Вважаю, це найважчий варіант, який міг бути для Кривбаса

Володимир Кук — 22 липня, 17:40
Мазур: Вважаю, це найважчий варіант, який міг бути для Кривбаса

Віцепрезидент Кривбаса Сергій Мазур вважає, що чеська Вікторія найважчий клуб, який міг випасти у жеребкуванні 3-го раунду кваліфікації Ліги Європи.

Його слова передає сайт клубу.

"Емоції дуже позитивні. Але, зізнаюсь, переживав. ФК Кривбас відродився у 2020 році. І ось, вже у 2024 ми будемо представляти Україну в єврокубках. За ці чотири сезони ми разом пройшли шлях від Другої ліги до УПЛ, а тепер і до дебюту в єврокубках. Щодо жеребу, то на цьому етапі Ліги Європи немає слабких команд. Кожен суперник може дати бій будь-кому. Вікторія – міцний горішок, доволі непростий суперник. Вважаю, це найважчий варіант, який міг бути для Кривбаса в цій групі жеребкування. Буде важко, але будемо битись. Кривбасу треба буде показати свій характер та усю майстерність, аби подолати цей барʼєр. Чесно, хотів в суперники Кривбаса португальську Брагу або молдовський Шериф. Маємо Вікторію. Що ж, повторюсь, буде цікаво. Але, впевнений, Кривбас дасть бій досвідченому супернику", — сказав Сергій

Зазначимо, що матчі третього раунду кваліфікації ЛЄ відбудуться 8 та 15 серпня.

Раніше стали відомі потенційні суперники Полісся та Динамо в наступному етапі кваліфікації Ліги Конференції та Ліги Чемпіонів відповідно.

Кривбас Ліга Європи Сергій Мазур